bibo35 wrote:Здравейте! Имам акаунт в Пейпал и имам верифицирана дебитна карта към акаунта,но...не мога да прехвърлям пари от акаунта към картата! Нали наскоро направиха някакви промени в дизайна на сайта и като дам Withdraw и ме прехвърля към страница,където да въведа номер на сметка,а самият сайт в страница за възможни грешки при плащане,не разрешава превод към дебитната карта,а иска номер на сметка,към която да прехвърли парите от акаунта! Обаче иска номер на сметка в US банка! Защо се получава така? Да не би Пейпал вече да работи само с клиенти от САЩ? Защото ми е странно,че сайта си дръпна някакви си 2 долара от картата,прие си 4 цифрения код за верификация,а сега упорито отказва да прехвърля пари към картата,въпреки че тя излиза като възможен вариант при прехвърляне на средства! Аз още не искам да прехвърлям,че сумата е малка,а от Уникредит казаха,че при трансфер на пари от Пейпал,освен 2-те евро от Пейпал и Уникредит взимат по 7 евро за всеки трансфер,но...поне искам да съм сигурен,че превода е възможен! А не да се занимавам с тези сайтове,да трупам някакви пари в сметката и накрая да се окаже,че мога само да пазарувам с тях,а не мога да си ги прехвърля в картата и изтегля кеш! Благодаря предварително!
Здравей,каква карта използваш и си регистрирал в Пейпал ,защото до колкото знам за трансфериране на пари от сайта към карта може само към VISA,ако е това проблемът разбира се и таксата е 2.50 евро винаги независимо от сумата.