Благодаря за бързия отговор!А днес се сблъсках с нов проблем

получих имейл, на който ме уведомяват , че ще ми блокират сметката до 24 часа ако не си ъпдейтна акаунта , но ми иска сметката и паролата и за това си мисля , че някой се опитва да ми отмъкне данните.Не знам дали е така, но го игнорирам : Your account has been locked for security reason ! И в добавка ето какво писмо получих току що : Уважаеми Любомир Иванов,
Благодарим Ви, че се свързахте с PayPal относно добавяне на вашата местна банка, за да си словенския сметка. Моето име е Ричард, аз съм повече от щастлив да ви помогне в това отношение.
За съжаление, PayPal клиенти в България в този момент не могат да добавят местна банка да им PayPal акаунт. Това се дължи на местните банкови наредби с България и PayPal. По това време, можете да добавите само една банка на САЩ в профила си.
Въпреки това, мога да видя, че профилът ви е 100% завършен. Добавянето на банка по това време няма да ви спре от изпращането на плащания или получаване на плащания.
Извинявам се за неудобството, причинено от това.
Надявам се, че съм бил в състояние да ви помогне с разрешаването на вашия проблем и информацията, която съм условие е за употреба. Въпреки това, моля не се колебайте да се свържете с нас ако имате нужда от допълнителна помощ.
С уважение,
Ричард