Поздрави и Успех!!!

реших и аз да се похваля. След почти година кликане успях да събера както от този така и от някои други сайове някой лев. Сега първата ми стъпка беше да мина в графа - Premium Member, а от утре мисля да се пробвам с някоя и друга рекламка, надявам се да имам успях, какъвто желая и на всички вас
Лек ден
shuta999 wrote:Поздравления за премиума gotinbatka86 ..... но освен с реклама опитай и "tasks" ..... след няколко опита и постигане на успех ..... може да ти стане голяма краста ..... а и да изкараш повечко $ за много по кратко време
Поздрави и Успех!!!
milenski wrote:Да се похваля с най-скъпо платената задача която съм решавал
...това ме навежда на въпроса да ви попитам колко е вашата най-добре заплатена задача?
jivko56 wrote:вече съм премиум акаунт много сам радостен ама нямам реферали и няма да смечеля много май
![]()
![]()
![]()
![]()
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
jivko56 wrote:вече съм премиум акаунт много сам радостен ама нямам реферали и няма да смечеля много май
![]()
![]()
![]()
![]()
roshafff wrote:Здравейте,
Нека и аз да се похваля със завидната активност на моите реферали, да не говорим че имам още 5 страници със такива, но не ми се снимат![]()
Инвестирайте във "стабилни" сайтове и Вие ще съберете такива машини за пари!
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
tatyana1 wrote:Е нека се похваля и аз с нещо! Днес стана точно 1 година от както съм в
и по случая (след няколкомесечна суша) грида ми пусна общо $0.75! А по повод рефералите имам точно 4 - ма активни - да са живи и здрави и все така да продължават да се забавляват с