Quote:Observ ca sunt numai sume sub 30 de USD. Sponsorul meu mi-a spus ca ia pana la 80 pe zi, sa fie adevarat? Eu unul sunt membru premium insa nu simt diferenta intre Standard si Premium. Opinii?
ivanlevente wrote:
Eu zic ca 80/zi pe ClixSense este foarte putin probabil dar nu imposibil. N-ai de unde sa stii daca e adevarat sau nu, oricum nu te lua dupa d-astea.
Diferenta se vede cand ai mai multi referrali.
Daca o iei doar matematic pare ca nu e imposibil. Dar daca mai aduci si un pic din teoria probabiliattii o sa vezi ca nu este posibil.
Cel mai bun ref al meu imi aduce 10 centi pe zi. Sa accept ca sunt eu mai lipsit de norroc si ca asta ar fi o estimare buna a mediei veniturilor pe zi per ref.
Atunci avem 80$ : 10 centi = 800 refi
activi.
Ca sa ai 800 de refi activi trebuie sa ai cel putin de 5 ori mai multi refi in total (Ivan poate sa ma contrazica sau sa imi dea dreptate pt ca are experienta mai multa).
Deci avem 800 * 5 = 4000 de refi cu totul.
Acum uitati-va in Top sponsors all time - numai 4 membri au atins astfel de numere..
In concluzie, daca sponsorul tau, cristianlinca, nu e unul din ptrimii 3-4 membrii din acel top, nu are cum sa faca 80$ pe zi.
Poate a vrut sa spuna centi