Am vazut pe urma ca ai trimis banii de marti... cam mult.
Inclin sa cred ca e de la banca, totusi. Eu imi trimit banii in cont de UK si merge instant. Pe siteurile la care platas e face instant pot sa merg sa scot banii de la bancomat in 2 minute
Sa stii ca de obicei imi intrau dupa 2 zile, acum a durat mai mult si nu stiu de ce, dar pana la urma important e ca au intrat.
Am fost putin panicat din cauza virusului ala de pe yahoo, m'am gandit ca l'am avut.
seby2193 wrote:Felicitari tuturor pentru aceste plati si la cati mai multi bani ! Eu am fost sceptic
la inceput in privinta acestor website-uri dar cand m-am vazut cu prima plata in PayPal , mi-am
dat doua palme si m-am trezit la realitate, acum fiind si fara serviciu din cauza birocratiei astea (unele lucruri nu se spun
dar ma simt nevoit uneori) am sa acord cea mai mare atentie acestui site, cred in posibilitatea de plati nelimitate ca nr si ca $ cred in CS ! Sper sa ramaneti aceeasi si sa nu va schimbati ! Multumesc
cornaciu wrote:Salutări!salutare
am fost platit,dar nu ma pricep la postare cu imagine a platii pe care am primit-o
va multumesc ptr intelegere !
shpritz wrote:Mi-au intrat banii luni pe card.
Sa stii ca de obicei imi intrau dupa 2 zile, acum a durat mai mult si nu stiu de ce, dar pana la urma important e ca au intrat.
Am fost putin panicat din cauza virusului ala de pe yahoo, m'am gandit ca l'am avut.
angicod wrote:Care astia? Eu nu am auzit pana acumde comision de 22$ si am scos de pe multe ptc-uri.shpritz wrote:Mi-au intrat banii luni pe card.
Am si eu o mare rugaminte la tine. Te rog sa imi spui cum sa procedez cu PayPalul asta. Am de incasat niste bani si astia mi-au luat comision aproape 22 de S de ce oare?
Cu multumiri anticipate.