mario921921 wrote:почти е невъзможноВъзможно ли е да ползвам пейпал акаунт на мой роднина който не го ползва вече защото вече не е в България?
Posts | 12 |
Member Since | 27 Oct 2014 |
Last Visit | 24 Feb 2015 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 3/2 |
dekata16 wrote:mario921921 wrote:почти е невъзможноВъзможно ли е да ползвам пейпал акаунт на мой роднина който не го ползва вече защото вече не е в България?
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
lia1407 wrote:dekata16 wrote:mario921921 wrote:почти е невъзможноВъзможно ли е да ползвам пейпал акаунт на мой роднина който не го ползва вече защото вече не е в България?
Защо да не може Дидко, ако неговия приятел му има доверие и си предостави паролата на Пейпал той ще може да си закачи неговата карта и да си работи с нея. Не съм закачала чужди карти, но съм си давала паролата на близки хора които да използват моя акаунт.
Здравей mario921921, а ти защо не искаш да си направиш твой Пейпал акаунт не отнема много време, като изключим чакането за паролата за верифициране на картата?
Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum
CarrieBradshaw wrote:Как се пускаше искане за верифициране на картата с код? Защото аз си смених моята карта и не помня честно казано... ?
CarrieBradshaw wrote:Кой 4-цифрен код от банковото извлечение? Защото имам спомен, че нещо се чакаше по много дни ....
CarrieBradshaw wrote:Кой 4-цифрен код от банковото извлечение? Защото имам спомен, че нещо се чакаше по много дни ....
CarrieBradshaw wrote:А връщаха ли ги после? И от къде по-точно да си цъкна в акаунта, за да се задейства всичко това, защото си адд-нах новата карта преди 2 седмици някъде...
otskov wrote:Здравейте, аз си верифицирах картата преди два месеца, но още нищо не са ми върнали... Ползването на сайта на пейпал заплаща ли се или е безплатен, а мога ли да си сменя пейпал имейла (в пейпал профила имам предвид), чрез който се нареждат транзакциите, защото този с който се регистрирах в пратежния процесор сега е неизползваем ? Благодаря
otskov wrote:Благодаря! Сега влязох и видях, че всичко е точно, там са парите, оправих мейла
Ако може още един глупав въпрос да задам: как да си наредя превод на тези 1.50 евро към картата (не че съм умрял за тях, но защото не съм нареждал преводи досега и да се науча) и за колко време се осъществяват транзакциите ?