Dinchev2013 wrote:JVJ777 wrote:здравеите някои може ли да ми каже каква е опцията за теглене ---търсих не можах да намеря кашот ----още погоре прочетох че за пеипал виза електорон не става ----други я препоръчват като наидобрата ---кое е вярно ---и още тука няма наемни реферали само от кликане на реклами ли се печели че тава е нищо ???? моля ако иска иска някои да ми отговори
Опцията както си го нарекъл и понеже си нормален потребител е 8$ а за Premium потребителите е 6$
като събереш исканите за кешаут-а ще ти излезе бутон с който си ги изпращаш, тук с наети реферали НЕ СЕ РАБОТИ или иначе казано няма такива. Печеленето в сайта става предимно със събствени усилия или иначе казано като си намериш рефералчета ще имаш ако ли не, няма да имаш. Печеленето става още с решаване на Задачи(Task) или изпълнение на оферти (Offers)![]()
Дано съм бил изчерпателен и полезен с отговора. Ако има още нещо МОЛЯ по запознатите колеги да допълнят.
Поздрави: Исо
---------------------
Аз използвам " Виза електрон " за ПейПал - никакви проблеми.
Гарантирано, но след задължителна верификация на Виза картата.
/В картата трябва да имате 1.50 евро за верификация на картата,
които после ви възстановяват в баланс-сметката.
Аз получих съответния код от Банката издател ,но може да го вземете и директно от ПейПал акаунта си,
за да Ви възстановят сумата след проверката /
Успех!
--------------------