Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianНай-често задаваните въпроси (FAQ)
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Най-често задаваните въпроси (FAQ)

Post Reply

#1 by buldan75 » Sat Nov 12, 2011 17:28

Това са най-често задаваните въпроси във форума. С помощта на valerie са избрани и поместени тук в случай, че и Вие имате подобен въпрос. Естествено, че можете да погледнете и FAQ във вашият акаунт за повече подробности.

1. Ще получа ли повече реклами ако се ъпгрейдвам на Premium потребител?
Като Premium потребител всеки от нас ще има 4 фиксирани за деня реклами на стойност $0.01. Също така много от рекламотодателите насочват рекламите си именно към Premium потребителите, което означава, че същите имат възможност да гледат повече реклами през целия ден, като цяло.

2. Ако се ъпгрейдвам на Premium потребител, ще печеля ли от кликовете на моите реферали от 8-те нива на рефералната система?
НЕ. Ще ви бъдат начислявани кликовете само на вашите Директни реферали (тези от I-во ниво). Имайте предвид, че като Premium потребител Вие ще получите $2 от ъпгрейда на Ваш реферал на I-во ниво и по $1 от ъпгрейда на Ваш реферал от II до VIII ниво. За повече подробности, разгледайте Premium Account във Вашето падащо меню.

3. Мога ли да използвам собствената си печалба за да рекламирам?
Да. Можете да използвате печалбата си в ClixSense за да рекламирате почти всичко, което имате желание. Естествено трябва да се придържате към правилата на сайта и да имате предвид какво е забранено да се рекламира в :clixsense:. Сайта дава великолепна възможност за реклама посредством geo targeting, което ни дава възможност да си избираме района, в който да рекламираме, както и възможността да насочим нашата реклама само към Premium потребителите. Можете да поръчате рекламата си от вашите средства от баланса Ви в ClixSense.

4. Имам желание да напиша мнение във форума, но не ми е ясно как да го направя?
Не се притеснявайте. Няма нищо страшно да поместите своето мнение във форума. Просто кликнете върху 'new topic' за да направите ново мнение или съответно кликате на 'reply' за да отговорите на вече отворено мнение. Ако направите грешка, Вие можете да промените мнението си от опцията "edit". Също така нашите модератори имат грижата да следят за грешки, да преместват темите в правилните раздели и т.н. Сега е време да пробвате и да се уверите, че наистина е лесно да напишеш мнение.

5. Защо не получавам много от т.н. extended реклами? Да не би причината да е в това, че живея на Марс?
Съжалявам, но Марсианците не се допускат да се регистрират в ClixSense. Всички останали потребители, които имат право да се регистрират от планетата Земя, получават от време на време този вид реклами. Както всички останали реклами и тези зависят от Рекламодателя, къде иска да представи своята реклама и на кого.

6. Получават ли потребителите от USA повече реклами, от колкото останалите потребители?
Това условие не е задължително. Още веднъж искам да обърна внимание, че рекламите се правят от рекламодателите и те избират тяхната насоченост. Например даден рекламодател може да избере неговата реклама да бъде представяна само в Европа или някой друг Регион.

7. Получават ли потребителите на ClixSens с инсталиран toolbar повече реклами?
Не. Трябва да се има предвид, че потребителите с инсталиран ClixSense Toolbar, получават уведомление веднага, когато се появи реклама за кликане, което автоматично вдига дневното им AVG за гледани реклами. Може би трябва всеки един да пробва тази възможност за да се увери в ефективността на toolbara. Деинсталацията е много лесна, така че винаги може да го премахнете ако Ви е неудобен или не Ви харесва.

8. Аз съм потребител на Bux PTC програми и тези програми скамнаха, като в случая загубих доста пари. Кава е разликата между ClixSense и подобен вид Програми?
Разликата е колкото разстоянието от Земята до Луната. За новите потребители, ClixSense дава наистина добра възможност за малко странични, джобни средства, като STANDARD потребител. Също така дори на практика се отхвърля възможността да се загубят някакви средства, освен ако не ни баннат или акаунта не ни бъде изтрит.
Premium ъпгрейда не е задължителен, но се препоръчва, защото цената му $17 за една календарна година.
ClixSense функционира онлайн, без да има закъснения в плащанията към потребителите, повече от 5 години... сами можете да си направите съпоставката с всяка една Bux програма, която функционира към момента. Имайте предвид, че ClixSense работи със собствени програмисти, което прави програмата му уникална и работа на сайта без бъгове. BUX програмите ползват стандартен, лицензиран скрипт. Те плащат обикновено само за Директните реферали, дори и ако сте ъпгрейдван потребител. ClixSense предлага 8 нива на реферална програма за своите Premium потребители. В Bux програмите е необходимо да сте супер активен за да имате добра печалба, дори и да притежавате скъп ъпгрейд. С ClixSense можете да си изкарвате добри, странични доходи, като STANDARD потребител, без дори да имате и един реферал. Все пак ако привлечете под Вас няколко активни потребители, то Вашата печалба ще нарастне внушително, но уникалното е че ако сте Premium потребител, Вие ще си създадете собствена организация, числеността на която може да достигне хиляди.
Мога да продължа с изброяването на разликите в програмите... Препоръчвам Ви да дадете добър старт на вашата ClixSense програма и ще видите разликите след 3 месеца, като сами ще се уверите в истинността на тези следствия и препоръки.
В ClixSense, Ние винаги говорим истината и само истината.

9. Аз не съм много добър/а в привличането на реферали. Мога ли да намеря във форума някакви препоръка или някой да е споделил нещо за своя успех?
Да. Налей си чаша кафе или чай... може би и сандвич, кока-кола или бира.
Сериозно, отдели малко време и прегледай темите във форума, като съм сигурен, че ще намерите много добра информация от всякакъв тип. Има много добра тема, която е застопорена на върха в секцията General Discussions, която дава много полезна информация и съвети, ка да си привличем реферали: Referral Tips

10. Мога ли да се вписвам в ClixSense от моя iPhone и iPad?
Да. Просто трябва да пробвате. Може би няма да можете да гледате коректно някои от рекламите, но в по-голямат си част те се показват без проблем.

11. Забравих си информацията за логване в сайта. Какво трябва да направя?
Ще трябва да се свържете с наши отдел за поддръжка, като ни изпратите Support Ticket.

12. Отивам на почивка. Ще ми бъде ли изтрит акаунта?
Вашият акаунт няма да бъде затворен ако почивката Ви е с продължителност до 90 дни. Всички акаунти, които не са биле активни през последните 90 дни се ЗАКЛЮЧВАТ автоматично. Ако вашият акаунт е заключен Вие можете да изпратите Support Ticket за да Ви бъде активиран отново.
В ClixSense, Ние не изтриваме акаунти по никакви причини.
Last edited by buldan75 » Mon Mar 31, 2014 06:07 » edited 5 times in total
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#2 by pazzata0428 » Wed Nov 16, 2011 03:58

Опитът с интернет идустрията?Значи ли това,че може да се споделя за други начини за печелене от интернет?
pazzata0428
Posts8
Member Since9 Dec 2010
Last Visit30 Aug 2017
Likes Given1
Likes Received10/3

#3 by The_AA » Wed Nov 16, 2011 09:11

pazzata0428 wrote: Опитът с интернет идустрията?Значи ли това,че може да се споделя за други начини за печелене от интернет?

Ами да, защо не? Стига да няма никаква реклама. Според правилата на форума нямаме право да рекламираме други сайтове.
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit24 Nov 2023
Likes Given401
Likes Received381/173

#4 by buldan75 » Wed Nov 16, 2011 12:37

Точно това имам предвид. Всеки който има възможност да дискутира Интернет Индустрията и в частност ClixSense. Естествено трябва да спазваме Правилата за Писане във Форума.
Ще започна Аз, като дам моя опит с ClixSense, в който съм регистриран повече от година.
Първите 4 месеца сайта почти не го ползвах, като досри се чудя как не ми изтриха акаунта. За тези 4 месеца успях да направя едва 3 реферала, които естествено не са активни. Навсякъде виждах реклами на сайта и хората, които се занимаваха от по-дълго време ми казваха, че това е най-добрия сайт с Уникална система, но аз гледах PTC-тата, с гръмки реклами и бързи печалби, които скамваха за месец или два.
В последствие, човека на когото съм реферал ми обясни подробно как действа системата на сайта. Ъпгрейдвах се и започнах да работя сериозно със сайта и в момента съм постигнал това, което в началото ми се струваше невъзможно, а именно да си набавя Реферали. Затова доста четох из форуми, следях информацията в PTCInvestigation и eMoneySpace.
В настоящия форум доста добра информация е дал sp1915 в темата си Free Classified Advertising Portals, където ще намерите сайтове, където да рекламирате своите реферални линкове безплатно. Също така доста информация дава valerie, чиито мнения намирам за най-полезни и в нейната тема Tip - You may not realize this one дава няколко съвета как се рекламира оф-лайн, като разхвърляш лефлети в училища, интернет зали, младежки клубове и изобщо там където се събират млади хора, но да са над 16г, защото това е възрастовата граница на ClixSense.
Oт собствен опит знам, че в България можеш да дадеш малко средства в местен вестник, където да рекламираш рефералния си линк, като резултатите са невероятни.
Основно правило е да обясните добре как работи сайта, който рекламирате. Колкото повече информация дадете, толкова по-добри резултати ще получите.

Поздрави и Много Успехи
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#5 by The_AA » Wed Nov 16, 2011 12:52

Във вестник? Наистина? Ако си го изпробвал, колко реферала получи и изобщо имаше ли някакъв интерес?
Аа и между другото, ако не го пазиш в тайна, колко реферала имаш до този момент?
Last edited by The_AA » Wed Nov 16, 2011 12:52 » edited 1 time in total
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit24 Nov 2023
Likes Given401
Likes Received381/173

#6 by buldan75 » Wed Nov 16, 2011 13:22

The_AA wrote: Във вестник? Наистина? Ако си го изпробвал, колко реферала получи и изобщо имаше ли някакъв интерес?
Аа и между другото, ако не го пазиш в тайна, колко реферала имаш до този момент?
Реклама в местен вестник (град около 50 000 човека) за 5лв се регнаха 7 човека, от които 2 са ми активни и досега.
В последствие не съм използвал този начин, защото рекламирам в други PTC сайтове.
Иначе колко реферала имам, може да се види ТУК
:clixsense:
Last edited by The_AA » Tue Feb 24, 2015 12:32 » edited 1 time in total
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#7 by dekata16 » Thu Nov 17, 2011 09:21

когато се регнах не знаех какво иска да ми каже buldan75 /това е моят спонсор/ приятели .но след много време реших да прочета имейла който ми беше пратил какво представлява програмата. е,чак тогава ми светна какво било да си премиум.яд ме е на себе си че се усетих толкова късно.моля моя спонсор да ми даде оценка като негов реферал. :clixsense: :thumbup:
dekata16
Posts471
Member Since20 Mar 2011
Last Visit7 Sep 2022
Likes Given484
Likes Received456/181

#8 by buldan75 » Thu Nov 17, 2011 16:20

dekata16 wrote: когато се регнах не знаех какво иска да ми каже buldan75 /това е моят спонсор/ приятели .но след много време реших да прочета имейла който ми беше пратил какво представлява програмата. е,чак тогава ми светна какво било да си премиум.яд ме е на себе си че се усетих толкова късно.моля моя спонсор да ми даде оценка като негов реферал. :clixsense: :thumbup:
Няма защо да ти давам оценка :). Ти, сам разбираш и изпитваш положителните страни на ъпгрейда. Дори и да нямаш реферали, ъпгрейда се избива за 3-4 месеца, а погледнато в дългосрочен план, с 3-4 човека можеш да построиш доста добра афилетна система.
Всичко, което казваш ми е добре познато, защото и аз в началото не знаех как работи системата на ClixSense и съм благодарен, че моя спонсор (който също е Българин) се свърза с мен.
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#9 by dekata16 » Fri Nov 18, 2011 11:33

здравейте,би ли ми казал някой,ако от пайпал сметката ми преведа 20 долара каква ще бъде таксата.във visa elektron. :thumbup: :?:
dekata16
Posts471
Member Since20 Mar 2011
Last Visit7 Sep 2022
Likes Given484
Likes Received456/181

#10 by The_AA » Fri Nov 18, 2011 12:28

dekata16 wrote: здравейте,би ли ми казал някой,ако от пайпал сметката ми преведа 20 долара каква ще бъде таксата.във visa elektron. :thumbup: :?:

PayPal не позволява Visa Electron. Аз опитах, даже втора си изкарах и писах имейли, но казаха, че с Visa Electron няма да стане работата.
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit24 Nov 2023
Likes Given401
Likes Received381/173

#11 by buldan75 » Fri Nov 18, 2011 12:51

dekata16 wrote: здравейте,би ли ми казал някой,ако от пайпал сметката ми преведа 20 долара каква ще бъде таксата.във visa elektron. :thumbup: :?:
Таксата от PayPal към Кредитна/Дебитна карта е $2.5, така че няма смисъл да се теглят малки суми.
Visa Electron се приема от повечето Банки в България (ЦКБ, ДСК, Райфайзен Банк), но има и такива (ОББ), с които не можеш да боравиш.
Ако си правил плащане от картата си към PayPal, то няма да имаш проблем да направиш и плащане към нея, като самата транзакция ще ти отнеме 2-3 работни дни.

Дано да съм помогнал :thumbup:
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#12 by The_AA » Fri Nov 18, 2011 13:01

buldan75 wrote:
dekata16 wrote: здравейте,би ли ми казал някой,ако от пайпал сметката ми преведа 20 долара каква ще бъде таксата.във visa elektron. :thumbup: :?:
Таксата от PayPal към Кредитна/Дебитна карта е $2.5, така че няма смисъл да се теглят малки суми.
Visa Electron се приема от повечето Банки в България (ЦКБ, ДСК, Райфайзен Банк), но има и такива (ОББ), с които не можеш да боравиш.
Ако си правил плащане от картата си към PayPal, то няма да имаш проблем да направиш и плащане към нея, като самата транзакция ще ти отнеме 2-3 работни дни.

Дано да съм помогнал :thumbup:

Е аз имам Visa Electron от райфайзен и не ми я приеха. Даже и имейл им писах и ми казаха, че не приемат виза електрон в България.
Дайте ми някви съвети каква карта да си изкарам, че да я приемат?
Last edited by The_AA » Fri Nov 18, 2011 13:02 » edited 2 times in total
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit24 Nov 2023
Likes Given401
Likes Received381/173

#13 by dekata16 » Fri Nov 18, 2011 13:02

благодаря ви за помощта плащане visa elektron-pay pal съм правил никакви проблеми съм нямал.по нататък ще пробвам и обратно.дано стане както казва buldan75.лека вечер ви пожелавам :thumbup: :clixsense:
dekata16
Posts471
Member Since20 Mar 2011
Last Visit7 Sep 2022
Likes Given484
Likes Received456/181

#14 by dekata16 » Fri Nov 18, 2011 13:12

точно райфайзен ми е и нали ти казвам имам поне 10 превода от картата през пайпал и в :clixsense: снощи ъпгрейднах рефа си който си го заслужи
dekata16
Posts471
Member Since20 Mar 2011
Last Visit7 Sep 2022
Likes Given484
Likes Received456/181

#15 by The_AA » Fri Nov 18, 2011 13:27

Еми и мойта е ама някакви проблеми имам сега. Писах до пейпал и вече започвам да се ядосвам. Пратих им сигурно 10 имейла с един въпрос и всеки път друго ми отговарят.
Сега ми излиза проблема, че мойта карта е била добавена в друг акаунт. Абе дълги и широки. Стискайте палци да опрая работата.
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit24 Nov 2023
Likes Given401
Likes Received381/173

#16 by buldan75 » Fri Nov 18, 2011 15:42

The_AA wrote: Еми и мойта е ама някакви проблеми имам сега. Писах до пейпал и вече започвам да се ядосвам. Пратих им сигурно 10 имейла с един въпрос и всеки път друго ми отговарят.
Сега ми излиза проблема, че мойта карта е била добавена в друг акаунт. Абе дълги и широки. Стискайте палци да опрая работата.
По принцип проблема не е в PayPal, а в банката, която издава картата. Някои от тях не дават възможност за Интернет плащания.
PayPal отказват картата ако е включена вече към друг акаунт. Всяка банкова карта може да бъде присъединявана само към един PayPal акаунт, или втори ако той е Busyness account.

Наистина се надявам нещата да се оправят при теб.
Last edited by The_AA » Tue Feb 24, 2015 12:32 » edited 1 time in total
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#17 by desi13 » Tue Nov 22, 2011 09:34

Здравейте,
Моят въпрос е относно ClixSense "Surveys" или по-точно как работи?
Ако някой е запознат ще се радвам ако сподели малко инфо
Поздрави и Успех на всички! :thumbup:
Last edited by desi13 » Tue Nov 22, 2011 09:35 » edited 1 time in total
desi13
Posts2
Member Since26 Aug 2010
Last Visit15 May 2020
Likes Given1
Likes Received0

#18 by buldan75 » Fri Nov 25, 2011 14:59

desi13 wrote: Здравейте,
Моят въпрос е относно ClixSense "Surveys" или по-точно как работи?
Ако някой е запознат ще се радвам ако сподели малко инфо
Поздрави и Успех на всички! :thumbup:
Здравей desi13,
Извинявам се за късния отговор, но аз не ползвам ClixSense "Surveys" поради липса на време, така че се надявах на по-конкретен отговор от наш колега, който го използва.
От практиката ми в подобни услуги мога да споделя, че основно "Surveys" са въпросници или анкети, които са насочени към определена аудитория от потребители в зависимост от избора на Рекламодателя. Обикновено се избира дадена държава (затова тези услиги са най-подходящи за потребители, живеещи в USA, Canada или Западно-Европейските страни). Друга насока са нашите доходи, квалификация, образование, възраст, семейно положение, интереси и т.н.
Всяко "Проучване" започва с регистрация и въвеждане на лични данни. От дадената информация става ясно дали даден потребител е подходящ или не за тази "услуга".
Всяко "Прочуване" си има бр. въпроси, според които след приключване ще ти бъде заплатена съответната сума. Рекламодателя определя дали ще ти бъде платено или не, така че препоръчвам на всички да въвеждат реални и еднакви данни.
Доста от рекламодателите имат централизирана База Данни, в която правят сравнение на информацията, дадена към различните фирми.
Не на последно място е и добрия Английски за да можеш правилно да разбереш за какво се отнасят въпросите и точно да отговориш.
Ето ТУК можеш да видиш някои предложения и успехи, като valerie отново е дала доста добри мнения и е споделила своите начини за печелене на средства от този вид услуга.

Дано да съм помогнал
buldan75 :clixsense:
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#19 by desi13 » Sat Nov 26, 2011 09:25

buldan75,
:) благодаря ти за изчерпателния отговор :thumbup:
desi13
Posts2
Member Since26 Aug 2010
Last Visit15 May 2020
Likes Given1
Likes Received0

#20 by mkolev2001 » Tue Nov 29, 2011 06:43Може ли да ми обясните какво представляват тези кликове.
mkolev2001
Posts59
Member Since3 May 2011
Last Visit19 Aug 2017
Likes Given7
Likes Received16/10
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 16:06:34 PST