Posts | 1,625 |
Member Since | 7 Dec 2011 |
Last Visit | 6 Mar 2017 |
Likes Given | 505 |
Likes Received | 835/468 |
catifelat wrote:ptc4money wrote:catifelat wrote:salutare,
ce trebuie sa scriu in ticket ?
ticket in legatura cu ce?
pai nu inteleg ce inseamna ticket asta ca sa stiu ce ticket sa scriu
ptc4money wrote:catifelat wrote:ptc4money wrote:catifelat wrote:salutare,
ce trebuie sa scriu in ticket ?
ticket in legatura cu ce?
pai nu inteleg ce inseamna ticket asta ca sa stiu ce ticket sa scriu
ticketul il scrii doar atunci cand ai ceva probleme. sau poate daca ai intrebari si vrei sa iti raspunda direct adminul. aceasta este modalitatea de contact.
interes wrote:Daca se inscrie cineva ca ref-ul meu direct si eu ma duc cateva zile in vizita la el, ne putem da amandoi click-urile de pe acelasi IP fara sa riscam o suspendare? Mentionez ca e vorba de calcultoare diferite, doar sursa de internet e comuna. Multumesc!
ptc4money wrote:interes wrote:Daca se inscrie cineva ca ref-ul meu direct si eu ma duc cateva zile in vizita la el, ne putem da amandoi click-urile de pe acelasi IP fara sa riscam o suspendare? Mentionez ca e vorba de calcultoare diferite, doar sursa de internet e comuna. Multumesc!
fara probleme insemna un cont per household, gen 1 cont pe conexiune/calculator (asa cum scrie si in User Agreement - ClixSense). oricum, scrie un ticket si explica ce se va intampla, cand o sa pleci si intreaba daca e posibil sa dati amandoi clickurile folosind aceeasi conexiune dar calculatoare diferite.
adminul e cel mai in masura sa iti raspunda la intrebarea aceasta.
interes wrote:ptc4money wrote:interes wrote:Daca se inscrie cineva ca ref-ul meu direct si eu ma duc cateva zile in vizita la el, ne putem da amandoi click-urile de pe acelasi IP fara sa riscam o suspendare? Mentionez ca e vorba de calcultoare diferite, doar sursa de internet e comuna. Multumesc!
fara probleme insemna un cont per household, gen 1 cont pe conexiune/calculator (asa cum scrie si in User Agreement - ClixSense). oricum, scrie un ticket si explica ce se va intampla, cand o sa pleci si intreaba daca e posibil sa dati amandoi clickurile folosind aceeasi conexiune dar calculatoare diferite.
adminul e cel mai in masura sa iti raspunda la intrebarea aceasta.
Acolo se refera doar la inregistrare nu si la activitatea zilnica, cel putin asa am inteles eu, de aceea am si cerut lamuriri. Dar, pentru mai multa siguranta, va trebui sa ma abtin la a da click-uri pe perioada vizitei.
Cristi_Musat wrote:rlutia66 wrote:Pai de sanatate m-am ocupat pana sa intre, ca nu am mai avut rabdare . Asa ca nu mi-a mai ramas decat sa imi iau 50 de refi de la vecini
salut, sunt nou pe aici, se pot cumpara referali? si daca da cum si de unde? ms
ptc4money wrote:Cristi_Musat wrote:rlutia66 wrote:Pai de sanatate m-am ocupat pana sa intre, ca nu am mai avut rabdare . Asa ca nu mi-a mai ramas decat sa imi iau 50 de refi de la vecini
s-a tot intrebat dar pare ca ne racim gura de pomana raspunzand.
pentru viitoarele cazuri cautati atent in topicul intrebari probleme poate gasiti deja un raspuns dat la intrebarea voastra.
si ca sa raspund inca o data la o intrebare de genul acesta: nu, nu se pot inchiria/ cumpara referrali.
Cristi_Musat wrote:de la vecini, daptc4money wrote:Cristi_Musat wrote:rlutia66 wrote:Pai de sanatate m-am ocupat pana sa intre, ca nu am mai avut rabdare . Asa ca nu mi-a mai ramas decat sa imi iau 50 de refi de la vecini
s-a tot intrebat dar pare ca ne racim gura de pomana raspunzand.
pentru viitoarele cazuri cautati atent in topicul intrebari probleme poate gasiti deja un raspuns dat la intrebarea voastra.
si ca sa raspund inca o data la o intrebare de genul acesta: nu, nu se pot inchiria/ cumpara referrali.
am intrbat pentru ca prietenul de mai sus zicea ca isi cumpara 50 de ref...