Da, banii ii retrag prin paypal, nu am alt cont de scos banii.
Mai am doar un singur site pe care mai fac reclame si taskuri, nu pot da numele aici.
Aaaaaa tre sa faci musai 10 task-uri pe checklist k sa primesti bonusul zilnic dar.....suma alocata difera functie de ce?
shpritz wrote:Pentru a primi bonusul de la checklist trebuie urmatoarele:
1. Sa vizualizezi cel putin 6 reclame, indiferent de care sunt.
2. Sa dai cel putin 20 de click-uri pe ClixGrid. Daca castigi la clixgrid atunci vei lua inca 5% din castig daca completezi checlistul.
3. Sa faci cel putin 10 taskuri sau 1 oferta si 5 taskuri sau 2 oferte.
4. Sa accesezi forumul cel putin o data in ziua respectiva, nu trebuie sa postezi nimic, doar sa intri pe forum.
Pentru un castig suplimentar mai sunt doua puncte:
5. Sa ai instalat ClixAddon, extensia care o poti downloada de pe site si care te anunta cand sunt reclame/taskuri/survey, si sa o tii deschisa o ora.
6. Extra activity bonus, asta se activeaza in momentul in care completezi de 3 ori la rand checklistul, in trei zile consecutive si ramane activat pana cand intr'o zi nu completezi checklistul, daca o zi nu ai completat, o iei de la capat cu cele 3 zile.
Suma alocata pentru checklist difera in functie de cat ai castigat din cele enumerate la punctele 1., 2., 3.
adramp wrote:Buna! Am incercat sa fac un task "Evaluate images and descriptions", l-am finalizat si am primit urmatorul mesaj "There was an error submitting your assignment. Sorry, your work cannot be accepted because it violates our guidelines. "
Stie careva care ar fi cauza?