shpritz wrote:Poti incerca cu cat sunt bombardati cu mai multe tickete poate vor lua masuri mai repede, eu am scris mai demult, dar nu s'a rezolvat nimic.
Am deschis ieri un ticket.
laurar wrote:shpritz wrote:Poti incerca cu cat sunt bombardati cu mai multe tickete poate vor lua masuri mai repede, eu am scris mai demult, dar nu s'a rezolvat nimic.
Am deschis ieri un ticket.
vasilealistar wrote:Ce sa mai zic multa dezamagire cu ptc-uriile,ori dau faliment ori aici de exemplu nu pot deloc sa-mi gasesc referrali asa ca mi-am cheltuit banii pe reclame cu unele PTC-URI ce nu s-a meritat...A aparut unul nou ce pare mult prea incantator pentru a fi adevarat,ieri m-am inscris,am facut reclama aici si nu stiu azi imi scrie ca contul e suspendat de ce nici habar n-am...Nu sunt un om cu bani,stateam pana dimineata prin PTC-URI ca sa pot face ceva dar dezamagire dupa dezamagire...Dar bafta,si sa nu uitam ca daca lasam viata sa treaca inutil timpul nu se va mai intoarce...!Multumesc pentru raspuns
shpritz wrote:Acum am incercat si mie imi merge.
Ai 2 variante:
1. Mai astepti pana maine, din cate vad au ceva probleme si a mers destul de greu site-ul azi.
2. Le scrii un tiket si le explici problema (in engleza).
shpritz wrote:Ticket-ul se trimite din Dashboard de la CrowdFlower nu pe Clixsense. Clixsense-ul nu are treaba cu problemele de la taskuri. Ca sa trimiti ticket trebuie intri pe un task si te duci din dreapta si langa numele tau ai Help. In Help ai optiunea Create Ticket, acolo le scrii ce problema ai. Ca sa vezi daca ti-au raspuns dai click pe Help si ai in dreapta My Support Tickets, acolo iti apar ticketele trimise si raspunsul la ele (daca ai primit unul).
Sper ca ai inteles.