Posts | 4 |
Member Since | 28 Jan 2013 |
Last Visit | 29 Jul 2017 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 0 |
kry wrote:Nu cred, ci sunt convins ca nu e de la CrowdFlower pt ca asa cum am mai spus am conturi si pe alte site-uri PTC care utilizeaza task-uri prin CrowdFlower si nu sunt bannat, acolo pot rezolva Tasku-uri ( aceleasi ca si pe acest PTC) deci Clixsense m-a bannat si nu stiu de ce.
kry wrote:Nu cred, ci sunt convins ca nu e de la CrowdFlower pt ca asa cum am mai spus am conturi si pe alte site-uri PTC care utilizeaza task-uri prin CrowdFlower si nu sunt bannat, acolo pot rezolva Tasku-uri ( aceleasi ca si pe acest PTC) deci Clixsense m-a bannat si nu stiu de ce.
shpritz wrote:kry wrote:Nu cred, ci sunt convins ca nu e de la CrowdFlower pt ca asa cum am mai spus am conturi si pe alte site-uri PTC care utilizeaza task-uri prin CrowdFlower si nu sunt bannat, acolo pot rezolva Tasku-uri ( aceleasi ca si pe acest PTC) deci Clixsense m-a bannat si nu stiu de ce.
Aceeasi problema am avut si eu pe un alt site, eram banat doar acolo. Ia legatura pe forumul Crowdflower cu ei si explica'le ce ai patit. Clixsense nu baneaza pe nimeni la taskuri. Iti spun asta 100% pentru ca stiu. La mine a durat vreo 3 luni pana mi s'a ridicat ban-ul. Tu poate ai noroc si sunt mai prompti. Succes!
bubico wrote:
Spune-mi si mie mai exact unde te-ai adresat, pt ca sunt bannat si eu pe verzi de 3-4 luni si stau pe loc cu $.