advert after opening this one!
Close this window
salut,nu stiu de ce imi arata asta,nu am deschis alt add,am sters cookies,am dat restart...ma puteti ajuta, va rog?
Server Time: Nov 3, 2013 01:25:23 EST
asta nu inseamna ca e trecut de 00.00 ora serverului?nu trebuia sa se fi resetat?
inutza wrote:You have clicked on another
advert after opening this one!
Close this window
salut,nu stiu de ce imi arata asta,nu am deschis alt add,am sters cookies,am dat restart...ma puteti ajuta, va rog?
Server Time: Nov 3, 2013 01:25:23 EST
asta nu inseamna ca e trecut de 00.00 ora serverului?nu trebuia sa se fi resetat?
ptc4money wrote:Nu, nu poti sa alimentezi balanta principala a contului.
Ai putea sa incerci sa faci taskuri, de acolo se pot face mai usor 80 centi. Succes!
CosDumPet wrote:ptc4money wrote:Nu, nu poti sa alimentezi balanta principala a contului.
Ai putea sa incerci sa faci taskuri, de acolo se pot face mai usor 80 centi. Succes!
Aaaaa! da asa e ai dreptate! uitasem de task-uri.
Eu vreau sa ma retrag de pe PTC-uri pentru ca m-am apucat de altceva si pana atunci sa fac minimul de plata de 8$ ca sa ii pot scoate.
Multumesc si bafta in continuare!
ptc4money wrote:nicu56 wrote:am cautat in forum sa vad care sunt pasi pentru a retrage suma minima pentru standard. nu am gasit. posibil sa nu fi observat, accept. poate ma lamuriti cum se procedeaza, care sunt acesti pasi pentru a retrage in Paypal?
My Account-> Profile and Settings->Payment Details
Alegi metoda de plata, in cazul tau paypal si introduci adresa de mail pe care ai facut contul paypal
My Account-> Account Summary(sau apesi pur si simplu tabul my account)
Aici pe langa celelalte detalii despre contul tau o sa gasesti si My Balance iar in cazul in care ai suma minima pt a efectua o retragere langa suma disponibila o sa iti apara si Cashout. Apesi cashout iar plata va fi efectuata in lunea urmatoare.
sper ca ti-am fost de ajutor
o zi placuta!