vrraluk wrote:
Salut. Sunt noua aici. Sper ca nu deranjez
Am reusit sa fac si eu 0,42 centi. Am citit foarte mult pe forum , ca bineinteles am nelamuriri. Dar nu gasesc....
Haide sa va intreb . Vad ca unii faceti f multe task-uri(v-am urmarit
) Mie daca imi apar 3 pe zi e bine. Daca apar nu mai am acces si ... le prind chiar cand apar. Nu le scap
Mi-am facut cont si pe CrowdFlower. Am facut taskurile cam de 80% corect. Daca trec testele de la CrowdFlower imi apar mai multe , sau ma agit degeaba cu ala? Alta intrebare? Sponsorul meu e un indian , oare se poate sa ma luati voi ? Nu fac discriminari dar daca tot vb pe aceasi limba .... Trebuie sa am cont Premium sa apara mai multe taskuri ? Sau e varza in capul meu ?
va multumesc anticipat de raspuns.
Daca treci testele pe CF atunci cand vor aparea taskuri ce au la baza acele teste esti deja calificata pentru a incepe sa rezolvi taskurile (nu mai e nevoie sa treci peste intrebari). Las totusi expertii sa isi dea cu parerea, eu sunt mic la taskuri fata de maiestrii nostrii

Se poate cere schimbare de sponsor doar daca acesta este inactiv sau, cateodata, dintr-un motiv bine intemeiat, gen ai vrut sa iti creezi cont sub un prieten si ai uitat sa stergi cookieurile si te-ai inregistrat din greseala sub o alta persoana..dar aici depinde de cat de intelegator este adminul
Contul premium nu are legatura cu taskurile ci doar cu: reclamele minime, reclamele targetate pe clasa de utilizatori, nr de sanse la clixgrid si comisioane de la referralii tai directi + posibilitatea de a castiga comision la upgradeul referralilor indirecti.
Tranchillo wrote:
de ce nu pot sa dau cashout?? am 8.17$ nu inteleg spune ca la 8 dolari poti retrage.imi poate spune cineva?
In momentul de fata observ ca suma este trecuta la earned, nu mai este in balanta. Cel mai posibil suma este in pending, lucru pe care il poti observa accesand pagina de account summary. Dupa cum stii, platile se fac in zilele de
luni si vineri