cvaly38 wrote:salut.spunemi te rog aici nu se pot inchiria referali?si daca da cum?
nu, nu se pot inchiria.
Posts | 1 |
Member Since | 13 Jul 2011 |
Last Visit | 4 Jan 2012 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 0 |
bogdant8 wrote:Sunt membru Standard şi am un referal Premium. Vreau să ştiu dacă clicurile lui îmi aduc mai mulţi bani decât cele ale unui membru Standard.
nicu56 wrote:am cautat in forum sa vad care sunt pasi pentru a retrage suma minima pentru standard. nu am gasit. posibil sa nu fi observat, accept. poate ma lamuriti cum se procedeaza, care sunt acesti pasi pentru a retrage in Paypal?
aurelus11 wrote:NEWS!!!
de astazi se pot sterge referali inactivi detali aici
aurelus11 wrote:da, eu sunt de acord cu tine, dar sunt multi care vor sa ii stearga, din cate imi amintesc si pe aici pe forum a intrebat cineva o data daca se pot sterge referali inactivi.
ptc4money wrote:dar inca nu am inteles daca stergerea lui va duce si la pierderea referralilor din partea lui pe celelate nivele
jasm78 wrote:When you remove a referral you will lose that referral forever and can't have him back. You will also lose his downline if he has any (levels 2-8).
bogdant8 wrote:Sunt membru Standard şi am un referal Premium. Vreau să ştiu dacă clicurile lui îmi aduc mai mulţi bani decât cele ale unui membru Standard.
rlutia66 wrote:bogdant8 wrote:Sunt membru Standard şi am un referal Premium. Vreau să ştiu dacă clicurile lui îmi aduc mai mulţi bani decât cele ale unui membru Standard.
Raspunsul este Da, bogdant8.
De pe urma lui vei avea mai multi bani pentru ca desi tu iei tot 20%, iei din cat castiga el din clicuri, iar un premium are mai multe reclame valoroase decat un standard.
Un Premium are 40% din cat castiga referalii, deci dublu decat un standard, asa ca e pacat sa ramai standard.
Quote:totusi partea buna e ca el acum are sansa sa vada mai multe reclame, deci si tu castigi mai mult.sa nu intelegi ca as avea ceva impotriva raspunsurilor date de ceilalti membrii, chiar sunt foarte bine venite, dar la momentul potrivit(si daca ai ceva de completat in cazul in care un raspuns a fost deja dat).