Quote:Am avut 504 referrali dar am ramas doar cu 16.Ce nu prea pricep eu, martales, este cum ai putut odata sa aduci 504 de referrali dara cum nu mai poti.
Ti-au iesit banuti buni de pe urma lor asa ca nu inteleg unde s-a stricat jucaria
Member Since 18 Apr 2012
Last Visit Today
Likes Given 1
Likes Received 8/6
Balance $2.14
Earned $236.48
Referrals 16
Tasks 0
Offers 0
de unde acel castig oferte nu taskuri nu .....sa nu spui ca acei 16 referali .........
Si acestia au contribuit la cei 236$ scosi pana acum.Am avut 504 referrali dar am ramas doar cu 16.
Quote:Am avut 504 referrali dar am ramas doar cu 16.Ce nu prea pricep eu, martales, este cum ai putut odata sa aduci 504 de referrali dara cum nu mai poti.
rlutia66 wrote:Pai el spune ca nu a investit un cent:
martales wrote:Eu am adunat 504 referrali pe acest site fara sa investesc un cent.Am ramas doar cu 16 dupa 1 an.Totusi,ma declar multumit!
ptc4money wrote:cei 9.71 dolari care apar la earned acum presupun ca i-ai retras si pana in momentul de fata nu au intrat in paypal. asta pt ca platile se fac doar in zilele de luni si vineri.
acestea fiind spuse, vineri o sa ai banutii in paypal
gabrielito1401 wrote:Buna ,va rog sa-mi spune-ti daca stiti cum sa-mi pun un avatar de exemplu cupa care apare la clixgrid atunci cind cistigi,va multumesc anticipat!