rlutia66 wrote:Din pacate multi gresesc asa - probabil emotia si nerabdarea de a face bani mai repede ii face sa nu fie atenti si sa greseasca usor taskuri la inceput. Pacat, pentru ca cu cat faci mai multe din acelasi fel corect, cu atat iti scade apoi acuratetea mai greu si practic poti sa iti permiti sa treci mai repede prin ele.
ramonab wrote:Pai atunci are rost sau nu are rost sa umblu pe acolo?
A! inca ceva: eu suntin germania, iar referalii mei sunt toti romani.Dar din cate am discutat cu ei nu prea au de lucru pe acest site; taskuri foarte putin, sondaje deloc, ce e pe la offers nu au decat Matomy dar si acolo foarte putin.
Cum castigati voi atunci? de la referalii straini?
ptc4money wrote:ramonab wrote:Pai atunci are rost sau nu are rost sa umblu pe acolo?
A! inca ceva: eu sunt din germania, iar referalii mei sunt toti romani.Dar din cate am discutat cu ei nu prea au de lucru pe acest site; taskuri foarte putine, sondaje deloc, ce e pe la offers nu au decat Matomy dar si acolo foarte putin.
Cum castigati voi atunci? de la referalii straini?
Pt Romania se castiga bine din taskuri, cred ca o sa gasesti destui membrii aici care sunt de acord cu mine. Acum depinde si de timpul pe care sunt dispusi referralii tai sa il petreaca pe site sau ce taskuri considera ei ca merita, prin prisma platii pe task, sa fie rezolvate.
ptc4money wrote:
50 Clicks on EXTENDED Exposure Ads
100 Clicks on STANDARD Exposure Ads
200 Clicks on MINI Exposure Ads
1,000 Clicks on MICRO Exposure Ads