Posts | 19 |
Member Since | 3 May 2011 |
Last Visit | 30 Nov 2013 |
Likes Given | 1 |
Likes Received | 5/5 |
aurelus11 wrote:asta nu cred ca trebuia sa fie scris aici.
nu stiti...se pot da clickurile de pe telefon? mesajul acesta l-am scris de pe tel asa ca ma gandeam ca poate se pot da si clickuri. a incercat cineva sa dea sau sunt primul la care i-a trecut o prostie ca asta prin cap
Quote:PREMIUM members will get paid through 8-Tiers for referrals who also upgrade their accounts as opposed to only 1-Tier for STANDARD accounts.
ivanlevente wrote:Aia cred ca e undeva de la o setare a browserului tau si nu de la ClixSense.
jeff120 wrote:Referitor la Titlu : Intrebari/Probleme, si nu la posturi anterioare.
Mai, ce facem aici ? Deja devin frustrat. Am ajuns sa fim luati peste picior de un macaronar moderator chiar si pe ClixSense Forum ? Sa fim seriosi ! Un moderator de-al nostru poate sa faca ceva ? Am trimis un reply dar s-ar putea sa imi iau warning. Sunteti cu mine ?
EDIT : Aici si unde gasiti postul lui : Forum->International->Member Lounge->Feature requests->Surveys should be availabe MUST SEE!!!. Cam asa suna threadul din care face parte topicul, respectiv topicul in sine.
Postul e #4, autorul "skynet84". Adica, putin frustrat tot devii cand esti luat peste picior in halul asta !
IubiricaMica wrote:
nu e macaronar, 90% sanse sa fie roman stabilit in italia, a lasat si un reply aici
nu am observat sa comenteze ceva deplasat sau sa ne ia peste picior, asa ca replyul tau a parut putin cam.. cazut din cer.
nu primesti warning, nu ai pt ce, dar probabil toata lumea o sa iti explice de acum incolo ca nu aveai motive sa te simti frustrat.![]()
o seara placuta
vucmanovici wrote:Am vrut sa inscriu un prieten tot pe calculatorul meu si nu merge, de ce? Trebuie sa fiu pe alt calculator obligatoriu?