The-Investor wrote:Salut, vreau sa stiu primim CASH si de la referalii indirecti...? Multumesc!
cum sa gasesc sponsor sau sa fac bani cu taskuri
Posts | 2 |
Member Since | 19 Dec 2012 |
Last Visit | 16 Jan 2019 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 0 |
ExXorZ wrote:The-Investor wrote:Salut, vreau sa stiu primim CASH si de la referalii indirecti...? Multumesc!
cum sa gasesc sponsor sau sa fac bani cu taskuri
auras60 wrote:A tutorial for tasks exist?
maranar wrote:Salutare tuturor
Am o mica intrebare sunt nou in treaba cu ptc si mi`am facut cont atat eu cat si pretena mea pana aici e bine am folosit aman2 doua ip diferite dar cand am fost la ea acasa am intrat de ambele conturi de pe acelasi ip dupa ei i`a inchis contu si nu il mai poate accesa stie cineva ce este de facut?
multumesc mult
martyll wrote:aurelus11 wrote:asta nu cred ca trebuia sa fie scris aici.
nu stiti...se pot da clickurile de pe telefon? mesajul acesta l-am scris de pe tel asa ca ma gandeam ca poate se pot da si clickuri. a incercat cineva sa dea sau sunt primul la care i-a trecut o prostie ca asta prin cap
Nu spune nimeni că nu poți încerca, dar oricine te poate asigura că îți pierzi timpul!-)))
Cu mesajele e altă mâncare de pestisori...
Păi gândește-te că nu ai voie decât la un singur cont, pe care ți-l verifică după IP(chiar dacă e dinamic). Dacă ar ține faza cu phone-ul, 10 cartele, 10 referrali. Cam mult, nu?
Oricum, încearcă (dacă nu ai cont mare și îți permiți să riști un bann)...
auras60 wrote:How to complete tasks - user guide | ClixSense ForumA tutorial for tasks exist?
chiachu wrote:dai click pe cifra din dreapta numelui (cea scrisa in paranteze). Atentie - comentariile se fac in englezaPentru reputatie, unde se dau like-uri?