ptc4money wrote:Acum ca rlutia crede ca in topicul de taskuri de pe clixsense tu scrii ca faci taskuri pe n altele este altceva decat offtopic e partea a doua, pot da totusi 2 warninguri, unul pt offtopic, al doilea pt spam si reclama. Am ales calea cea mai usoara
Avem cateva topicuri pe forumul romanesc si asta e bine. Acela este topicul pentru postari despre taskuri. Daca topicul nu era bun, si cum niciun alt topic nu putea fi mai bun, inteleg ca sugerezi ca ar fi trebuit sa faca alt topic, pe tema asta?!?
Atat White-Senzation cat si DeaMoaca au postat pe subiect - despre taskuri.
Eu stiu ca offtopic inseamna ca scrii pe langa subiect. Ce anume este pe langa subiect?
Spui ca e spam - eu cred ca e un abuz daca o faci - niciunul din cei doi nu au scris numele complet - presupune ca stii deja despre ce se vorbeste. Termenul de spam include si reclama, deci ar trebui sa te hotarasti la care ramai.
Subiectul asta a fost discutat si pe forumul international si nimeni nu a primit niciun warning sau vreun edit pe post sau un reply ca ar incalca ceva din forum rules sau TOS.