o seara placuta!
aurelus11 wrote:mai am o intrebare, cred ca deja v-am enervat cu atatea intrebari.
Voi puteti intra pe surveys, si daca pute-ti sa imi spune-ti si mie ce ati facut...ca mie imi spune ca nu am voie sa intru ca sunt "dintr-o tara cu hoti"
aurelus11 wrote:mai am o intrebare, cred ca deja v-am enervat cu atatea intrebari.
Voi puteti intra pe surveys, si daca pute-ti sa imi spune-ti si mie ce ati facut...ca mie imi spune ca nu am voie sa intru ca sunt "dintr-o tara cu hoti"
aurelus11 wrote:
Referitor la surveys...am gasit un site de surveys care da 1,25$ pe referral. Vreau sa intreb un moderator daca as putea sa vi-l impartasesc...cu toate ca nu cred, si nici nu s-ar parea normal sa fac asta.
IubiricaMica wrote:Hesller wrote:salut.... nu prea am avut sa citesc totu pe aici... am o intrebare... referrali se pot inchiria? si daca da... imi zice si mie careva cum? mc anticipat:>
Nu, nu se pot inchiria/ cumpara referrali, nu este un bux.
Hesller wrote:IubiricaMica wrote:Hesller wrote:salut.... nu prea am avut sa citesc totu pe aici... am o intrebare... referrali se pot inchiria? si daca da... imi zice si mie careva cum? mc anticipat:>
Nu, nu se pot inchiria/ cumpara referrali, nu este un bux.
mc pt raspuns. sa inteleg ca banii se castiga doar din click'urile pe care le dau eu nu?