ktalyn wrote:69,134,752 13 Aug 2012 14:19 EST Reversal Premium Offer Related to Transaction #67,504,491 Complete - -$0.3000
Ce inseamna asta? Nu mi s-a mai intamplat pana acum.
warcaller wrote:am un cont in $ la o banca x... nu pot da contu ala? ca sa nu-l dau pe cel de pe card...
warcaller wrote:da.. ai inteles bine.. stiu ca banii vin intai in paypal.. dar din paypal ma interesa.. ca vad ca imi da doar din US sa pun banca
warcaller wrote:firar..si am mai deschis si cont in valuta degeaba
![]()
) bine.. plateste firma..dar ca idee
warcaller wrote:cum functioneaza ads? unde apar? tot aici pe CS?
warcaller wrote:ai inteles bine.. si iti dai seama ca nu ma refeream la cele pe care dau eu click pe ele.. si cum intrebam mai sus.. ads-urile pe care vreau sa le pun eu.. unde o fi afisate? si vazute tot de ce utilizatorii CS?
warcaller wrote:pai da..dar nu ma incalzeste cu nimic
eu vroiam sa aduc useri noi pe site.. nu cei care deja sunt...
jeff120 wrote:warcaller wrote:nu-i vb de ca sunt precaut(bine.. nu strica sa fii) am la cardu ala si un cont in valuta... ideea in sine era de fapt..banii intra sub forma de $ sau de lei? se face convertire automata?
Da, convertirea se face automat. Se iau niste taxe totusi, cred
adrianze wrote:jeff120 wrote:warcaller wrote:nu-i vb de ca sunt precaut(bine.. nu strica sa fii) am la cardu ala si un cont in valuta... ideea in sine era de fapt..banii intra sub forma de $ sau de lei? se face convertire automata?
Da, convertirea se face automat. Se iau niste taxe totusi, cred
A precizat ca are card in $ deci nu se face nici o conversie ( convertire e altceva) si ii se scade doar taxa de 2 euro din suma care o scoate pe card.