tot nu reusesc ptc4money!am dat cashout si la my accounts details imi apare pending payout,suma de bani(17,35$)si cancel.daca ii dau cancel imi anuleaza tot si imi trimite banii inapoi in my balance dar imi ia si comisionul de0,35$.in pagina de premium account nu exista "take $ from my balance".cand mi-am facut contul de paypal si mi-am introdus datele mele de pe cardul visa trebuia sa mi se retina 1,5euro si sa mi se dea un cod din 4 cifre ceea ce nu s-a intamplat!mi se cere sa introduc datele altui card cu toate ca el,cardul, este valabil si am contul in lei pe acest card.cev sa fac in pozitia asta ptc4money?am mai scos si banii din my balance.mereu imi apare "You have a pending PREMIUM Upgrade order awaiting completion. Please complete your order."intru sa completez comanda in pagina cu premium account si nu am decat

REMIUM upgrade costs only $17.00 USD, a fraction of what other PTC websites are asking, and is valid for 1 year.
You have a pending order
Please complete your order #1,131,959
Amount to Pay: $17.00
si cele trei carduri paypal,payza si liberty reserve.apas pe cartela paypal introduc parola si imi arata urm:"Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem".intru pe account overview introduc parola iarasi si intru in contul paypal unde am 0$ si imi spune ca am contul limitat.deci ce sa fac in situatia asta pt ca nu vreau sa retrag banii?