Posts | 26 |
Member Since | 6 Mar 2012 |
Last Visit | 14 Mar 2013 |
Likes Given | 19 |
Likes Received | 4/4 |
mihamiro1964 wrote:As dori sa depun in contul meu din paypal o suma cu care sa pot acoperi cheltuiala pentru Premium. Nu stiu cum sa procedez. Daca cineva are experienta si rabdarea sa-mi explice. Multumesc.
rlutia66 wrote:Scuze mihamiro pentru postul meu precedent- intelesesem gresit asa ca am fost complet pe langa.
Ivan ti-a raspuns foarte bine - trebuie sa ai (si banuiesc ca ai) un card pe care sa il legi de contul Paypal.
Pentru asta mergi in Paypal in My Account -> Profile -> Add/Edit Credit Card.
Eventual mai mergi si pe Overview si verifica setarile din Limits, nu mai stiu care sunt cele implicite dar sa nu te trezesti ca nu poti face plati din cauza lor
ivanlevente wrote:Spre exemplu, vrei sa platesti pentru o lada de bere online care costa $20, dar in contul tau PayPal nu ai nimic sau ai prea putin pentru a acoperi aceasta suma. In acel moment vei avea o optiune in contul PayPal pentru a plati direct cu banii de pe card.
rlutia66 wrote:Daca se face azi, ar cam trebui sa intre in seara asta cam pe la ora asta.
Daca pana maine dimineata nu i-a luat, probabil ai ratat. Verifica, oricum, inca odata setarile din Profile and Settings legate de modul de plata. Ar fi pacat sa mai astepti o sapatamana si sa constati ca de fapt plata nu s-a putut face din cauza sterilor de acolo.
PS. Mi-as dori sa ne spui si noua cand ti-au intrat.