Dap, mai pe limba noastra "Get Paid every 30 seconds" inseamna vreo 5 zile lucratoare
De cand am dat cashout nu mai pot face taskuri ) oare sa fie asta o problema, sau e pura coincidenta?
defapt face referire la durata reclamei dar nu vad de ce ar conta sau ce legatura ar avea cu cele 5 zile. astepti cate zile vrei, stiind ca plata se face saptamanal, lunea (in cazul procesatoarelor de plata AP, PP si LR). ce face apoi paypalul tine doar de politica lor.
reflection00 wrote:Problema persista cu inscrierea referalilor, multi nu se pot inscrie, nu le trimite mailul de confirmare iar pe altii ii suspenda desi nu au mai avut cont pe acest site, cand se va rezolva aceasta problema? ati avut cazuri de genul mai multi dintre voi? In acest ritm pierd multi referali, nu e corect sa ma chinui sa-i aduc si apoi nu se pot inscrie...
multumesc!
ptc4money wrote:reflection00 wrote:Problema persista cu inscrierea referalilor, multi nu se pot inscrie, nu le trimite mailul de confirmare iar pe altii ii suspenda desi nu au mai avut cont pe acest site, cand se va rezolva aceasta problema? ati avut cazuri de genul mai multi dintre voi? In acest ritm pierd multi referali, nu e corect sa ma chinui sa-i aduc si apoi nu se pot inscrie...
multumesc!
raspunsul a fost ca primesc doar un simplu reminder, scris cu rosu, procesul de inregistrare nefiind oprit. daca totusi nu se pot inscrie trimiteti un tichet si vedeti ce raspuns va da adminul.
reflection00 wrote:ptc4money wrote:reflection00 wrote:Problema persista cu inscrierea referalilor, multi nu se pot inscrie, nu le trimite mailul de confirmare iar pe altii ii suspenda desi nu au mai avut cont pe acest site, cand se va rezolva aceasta problema? ati avut cazuri de genul mai multi dintre voi? In acest ritm pierd multi referali, nu e corect sa ma chinui sa-i aduc si apoi nu se pot inscrie...
multumesc!
raspunsul a fost ca primesc doar un simplu reminder, scris cu rosu, procesul de inregistrare nefiind oprit. daca totusi nu se pot inscrie trimiteti un tichet si vedeti ce raspuns va da adminul.
Am trimis, raspunsul a fost, primul ca de fapt e doar un avertisemnt si totul e ok, acel mesaj scris cu rosu.Dar cu tot cu avertisment tot nu se putea userul loga!! Ca apoi sa-mi zica ca de la ei a fost problema si mi-a deblocat cei 3 referali, insa unul oricum nu se putea loga.Ceea ce am specific iar in ticket, raspunsul a fost sa foloseasca alt browser si sa-si stearga cookies, ceea ce a facut fara rezultat. Le-am mai trimis ieri un ticket pe aceeasi problema insa nu a raspuns nimeni. Cu alti referali care nu pot sa se inscrie.
nu stiu care ar fii concret problema.. si am inteles ca nu sunt singura care pateste asa cu referalii.
Quote:To be sure of what's going on they should send a ticket so we can look at their signup attempt.
The only reasons they are not able to signup is if they are attempting to open duplicate/fake accounts, or if they are using an username or email address that already exists in the system.
Anyway, if they are not able to signup they should get an error message at the top of the page explaining what went wrong. And the "To protect the integrity of..." message is not it.
ptc4money wrote:Quote:To be sure of what's going on they should send a ticket so we can look at their signup attempt.
The only reasons they are not able to signup is if they are attempting to open duplicate/fake accounts, or if they are using an username or email address that already exists in the system.
Anyway, if they are not able to signup they should get an error message at the top of the page explaining what went wrong. And the "To protect the integrity of..." message is not it.
acelasi raspuns de fiecare data. ivan spune ca el nu are probleme si problema e a voastra ca intelegeti gresit, adminul zice ca nu are ce sa se intample astfel incat sa se opreasca procesul de inscriere, asta doar daca nu cumva cei care incearca sa isi faca un cont au deja cont pe clixsense. singura idee, trimiteti tichete de fiecare data cand se intampla acest lucru si pace.
rlutia66 wrote:reflection00, inteleg sa fii suparata dar si voi ati ales calea cea mai intortocheata, daca am inteles bine.
Mai simplu in aceasta situatie este sa trimita reful tau ticket la admin in care sa explice ca a observat ca nu are sponsor si ca vrea ca tu sa ii fii sponsor. Nu e necesara ba chiar poate conduce la suspiciuni stergerea imediata a contului si crearea unui alt cont.
Lucrurile acestea chiar se rezolva si destul de repede.
Bafta!
LordKillers wrote:To protect the integrity of the ClixSense.com advertising system only one account per household is permitted. This is strictly enforced. Advertisers have paid for unique views of their product/service. To safeguard the value of their advertising dollar the ClixSense Fraud Prevention Department regularly reviews accounts for violations. Any account found to be in violation is suspended and any commissions earned are immediately returned to the advertiser. Again, this policy is strictly enforced and all determinations made by the ClixSense Fraud Prevention Department are final.
Da din pacate asa e. Nu vad de ce nu le-ar conveni pentru ca foarte multa lume au asa. Trebuie sa il informez pe tata ca nu mai are rost sa intre. Noroc ca nu am apucat sa investim nimic in contul lui. Cum fac ii spun sa nu se mai logheze sau este undeva specificat ca poti renunta si sa iti stearga contul?
mihamiro1964 wrote:Salut tuturor, Problema mea consta in faptul ca unul din referalii mei apare ca inactiv iar el imi precizeaza ca are contul suspendat, Poate cineva sa imi dea detalii ?
panalexan wrote:salut! sunt nou pe aici.
am o intrebare. din cate ma prind, nu e nicio modalitate de a inchiria referali? se poate totusi? sau trebuie sa caut eu si sa am numai referali directi?
ptc4money wrote:mihamiro1964 wrote:Salut tuturor, Problema mea consta in faptul ca unul din referalii mei apare ca inactiv iar el imi precizeaza ca are contul suspendat, Poate cineva sa imi dea detalii ?
cont suspendat din diverse motive, doar el si adminul pot sti de ce. scrie un ticket si intreaba de ce contul acelui referral a fost suspendat.