rlutia66 wrote:Sa verifici totusi daca se schimba automat Country in Profile & settings.
Mai mult ca sigur ca nu si atunci trebuiie sa trimiti ticket la Helpdesk in care sa explici situatia.
Mai ales daca mergi in vest, ar fi pacat sa nu beneficiezi de mai multe taskuri si ads.
Bafta!
shpritz wrote:Ieri seara mi-a aparut in contul paypal complete la trecerea banilor pe card. Problema e ca nici acum nu vad banii pe card (pot verifica on-line). Aveti idee care e problema? E normal sa mai dureze?
Multumesc frumos!
shpritz wrote:La mine acum sunt undeva pe drum Paypal -----> Card ... aseara mi-a aparut complete in contul paypal. Banii nu'i vad nici acum pe card. Poate dureaza mai mult transferul... De asta am postat, poate imi spune vreo cineva care a mai retras bani daca si cat dureaza de la punerea banilor in cont de catre cei de la paypal, pana ii pot ridica eu.
shpritz wrote:La mine acum sunt undeva pe drum Paypal -----> Card ... aseara mi-a aparut complete in contul paypal. Banii nu'i vad nici acum pe card. Poate dureaza mai mult transferul... Mi se pare aiurea, mai ales ca nu au comision mic...
LiTtLe-EviL wrote:Deci am o probema am incercat sa invit 10 persoane sa imi fie refi si la toti le apare chestia asta
""To protect the integrity of the ClixSense advertising system only one account per household is permitted. This is strictly enforced.""
Inteleg la unu la doi dar la toti la fel le face datele sunt reale tot...dar nu pot sa isi faca cont
Asta le apare...
**pt. upload poze foloseste imageshack sau tinypic**
reflection00 wrote:[...] sau ca aveau impresia ca am prea multi referali care se inscriu si au suspectat ceva. Habar n-am.
romaria wrote:da multumumesc ptr lamuriri am vb deja cu adminul si mia explicat ca nu se poate face cashout prin google cashout ci doar plati catre ei....paypal am insa e o problema...nu vrea sa imi accepte cardul nu stiu dc...desi cardul asta pe care il am l'am facut expres ptr paypal si alertpay...pe alertpay mia fost acceptat...dar pe paypal nu vrea si nu stiu care e motivul
stie cineva?
multumesc ptr ajutor
shpritz wrote:Ieri seara mi-a aparut in contul paypal complete la trecerea banilor pe card. Problema e ca nici acum nu vad banii pe card (pot verifica on-line). Aveti idee care e problema? E normal sa mai dureze?
Multumesc frumos!