Anuntul facut recent de cei de la pupitul de comanda ai acestui site,sunt de natura sa ne bucure sau sa ne ingijoreze?
Nu de alta...dar eu sunt ca si un nou-nascut de-o saptamana,pe aici...
Banuiesc ca,am norocul de a avea pe langa minearinti,bunici,stra-bunici,stra-stra-bunici....si as putea ajunge pana aproape de adam si eva....daca as stii care este cel mai vechi in domeniu pe aici!
Cine ne explica si noua celor noi aterizati in acest lant al slabiciunilor,cu ce se mananca painea asta?
Materialul de studiat din urma este amplu,nu se preteaza a fi gatat intr-o existenta onorabila (dpdv umanistic)
Chiar nu vrea nimeni sa faca un topic nou pe aceasta tema?Ceva gen:Sfatul Batranilor?sau Asa nu,asa da!...ma rog...ceva mai altfel...unde sa nu poata posta oricine....ci doar sa citeasca.....
Koradosebi wrote:Si eu astept lamuriri,care e treaba pana la urma, se mai pot castiga bani de pe acest site sau e dead ?
shpritz wrote:A venit timpul sa retrag si eu banii din Clixsense. Pana acum o faceam prin Paypal fara nicio problema, de cand s-a scos Paypal-ul nu stiu ce procesor sa folosesc, am citit majoritatea posturilor legate de retrageri si inca nu am fost convins ce sa aleg, asa ca apelez la voi sa ma sfatuiti. Mentionez ca este vorba de 200$ pe care ii vreau pe card.
Multumesc!