De ce nu se ia,pacat!
Alte oferte nu apar,doua sau macar una in fiecare zi(la mine cel putin)iard la taskuri e si mai rau nici unul pana acum.
GEANEMILIANION wrote:Am si eu o intrebare:Bine ati venit pe forum daca intampinati probleme postati aici
GENERALUL wrote:Eu sunt neplacut surprins, nu neaparat ca am facut bani sau ca am investit, insa ..... Clix-grid-urile chiar erau palpitante ... . In Romania sunt putine sanse de Surveys, iar Tasks fac in alta parte, pare mai convenabil acolo. Raman sa vad cat imi dau inapoi din putinul ce-l am , retrag si voi mai urmari apoi ce se intampla.
P.S.: Si asa am avut vreo 7 Surveys la care, dupa ce am primit banii in cont, i-au retras dupa 2 sau 4 , 6 luni ( nu mai stiu exact ) , pe motiv ca nu am fost eligibil. Am citit ca se poate intampla si asta, dar, dupa ce ca sunt ff putine, mi-au luat si vreo 5 USD din cont
adrianmares wrote:GENERALUL wrote:Eu sunt neplacut surprins, nu neaparat ca am facut bani sau ca am investit, insa ..... Clix-grid-urile chiar erau palpitante ... . In Romania sunt putine sanse de Surveys, iar Tasks fac in alta parte, pare mai convenabil acolo. Raman sa vad cat imi dau inapoi din putinul ce-l am , retrag si voi mai urmari apoi ce se intampla.
P.S.: Si asa am avut vreo 7 Surveys la care, dupa ce am primit banii in cont, i-au retras dupa 2 sau 4 , 6 luni ( nu mai stiu exact ) , pe motiv ca nu am fost eligibil. Am citit ca se poate intampla si asta, dar, dupa ce ca sunt ff putine, mi-au luat si vreo 5 USD din cont
Ti-as fi recunoscator daca mi-ai putea indica,atat cat poti,fara sa te afecteze ca faci reclama la alt site,unde sunt task-urile mai bine platite,pe aici se cam ...ingroasa gluma....cred ca si sondajele se pot gasi mai bine remunerate in alt mod...numai ca atat timp cat esti inscris aici nu mai poti sa le faci in alta parte...probabil doar daca-ti inchizi contul aici...