vasilealistar wrote:
Am suficienta vechime pe acest Site, dar n-am reusit pana in prezent sa rezolv TASKSURI. Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceste TASKS explicandu-mi foarte analitic?
Multumesc!
- în primul rând ai nevoie de un cont pe
Crowdflower (aşa se numeşte firma care oferă taskurile, Clixul e un intermediar). contul se face clasic, cu o adresă de mail, un username şi o parolă.
- e de dorit să ai şi un profil de facebook, pe care să-l asociezi cu contul Crowdflower. poţi folosi un cont fb deja existent, evident, al tău, sau poţi face altul, numai pentru asta, cum doreşti, dar nu uita ca atunci când faci taskuri să te loghezi pe cel pe care l-ai asociat cu contul CF!
- urmează începutul... care, ca întotdeauna, e greu!

pentru început, nu vei avea acces decât la taskurile de level 1. după ce vei face câteva taskuri, şi vei avea accuracy de minimum 80% (datele se actualizează peste 24 de ore, aşa că dacă îndeplineşti azi cerinţele pentru avansare la level 2, ele vor fi efective mâine!), avansezi la level 2, şi vei avea acces şi la taskurile de level 2.
- amănunte suplimentare exacte găseşti în helpul Crowdflower.
- bineînţeles, ar fi bine să ştii engleză la un nivel măcar acceptabil... eu, cel puţin, n-am văzut încă taskuri care să fie "targetate" pe limba română... în alte limbi, inclusiv chineză, japoneză sau coreeană, numai o droaie!

marea majoritate sunt, însă, în engleză.
- majoritatea taskurilor te bagă întâi în "quiz mode", care e neplătit, dar care permite ca cel care a oferit taskul "să-şi facă idee" dacă ai priceput ce ţi se cere. dacă faci taskul cu acurateţea minimă cerută, intri în "work mode", şi fiecare task rezolvat este plătit. dacă ai mai rezolvat taskul cu pricina (majoritatea "conţin" câteva zeci, sute sau mii de taskuri separate), şi e creat de acelaşi task master, "te ţine minte", şi dacă ai procentul minim de accuracy cerut pentru taskul ăla particular, te bagă direct în "work mode".
- la începutul paginii cel care a conceput taskul îţi dă nişte explicaţii cu privire la ce ai de făcut şi cum, aşa că ar fi o idee să citeşti ŞI partea aia, ca să ştii ce şi cum poţi rezolva taskul fără a greşi în aşa hal încât să fii "expelled" încă din quiz mode... şi e enervant, unele taskuri mănâncă mult timp... cam 20-30 de minute sau o oră, şi e călcător pe nervi să fii trimis la plimbare...
- poţi urmări în timp real evoluţia încasărilor pe task dacă ai instalat addonul Clixsense pentru browserul tău.
sper că te-am lămurit cât de cât, succes!