cata2331 wrote:Dar ati incercat sa intelegeti varianta de a baga bani pe paypal adica dolari de pe clixense/ pe paypal si costurile care sunt ????
Mai mult ca sigur nu.
cata2331 wrote:Folosind "un cont secundar" de paypal (sotie frate sora ) dar real ca date ca sa nu fie probleme. Si retragand bani cu Tango card (visa virtual prepaid) se pot transfera bani pe Soldul paypal.
Am facut proba merge chiar azi am mai retras 80$ tot asa si tot pe soldul paypal o sa ii duc .
O sa fac o descriere detaliata (dar din pacate in italiana)
Toate transactiile sunt simple si fara probleme.. contul secundar de paypal nu trebuie sa aiba nici un card sau cont curent ayaat ci doar visa tango card virtual...Poi se face un simplu transferiment de bani de la paypal la paypal... cu costurile de rigoare (exemplu daca am atasat la paypalul sotiei un tango card 80$ facut tot la numele ei o sa scriu cifra in fellul urmator 80$- 0,30$- 3,7% = 76,75 $ o sa scriu pe paypalul sotiei ca imi trimite pe paypalul meu) asa golesc total tango card
Ps : pentru romania daca nu ma insel fees e un pic mai mare trebuie sa probati daca nu ma insel e 4,1% cum am zis trebuoe probat ...sau citit regurile paypal ca acolo este scris.
La 100 $ sa cheltui 5$ sa zicem sa ii pun pe paypal mie imi convine.
darken14 wrote:Salut. Sunt singurul care atunci cand vreau sa transfer banii pe card primesc asta: "We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method"?
proxima5 wrote:Cum se face ca neo nu are probleme nici cu paypal nici cu payza?
stefyazzurro wrote:
Nu înțeleg de ce e atâta panică și trebuie musai să retrageți din toate procesoarele pe cardul vostru, altfel nu aveți ce face cu banii. Faceți exchange și aduceți toți banii într-un loc (Paypal de exemplu) și apoi retrageți pe card!
stefyazzurro wrote:@inutza retragi prin orice procesor poți din ClixSense și de oriunde, banii sunt buni în orice procesor. Și apoi mergi pe site-uri de exchange (cum sunt trustexchanger sau bestchange sau pe clubptc-forum romanesc) și schimbi dintr-un procesor în altul, contra unui comision, că nimic nu e gratis