transferu dureaza 4 zile, (depinde si de cum proceseaza/verifica plata banca unde ai contul curent) dar la BRD atat este...eu am Payza de mult timp iar in legatura cu intrebarea de mai sus,iti pot spune ca si mie mi-au cerut acum cativa ani copie de buletin(poza daca faci e obligatoriu sa fie clara facuta cu detalii vizibile) si copie dupa card pe ambele fete,inclusiv un extras de cont am spus merge si poze facute dar sa se vada ca tu esti titularul contului dar numai vechi de doua luni intelegi...eu vorbesc de acum cativa ani probabil acum numai este asa,in fine deci alea sunt(erau) obligatorii pt. verificarea contului asa nu poti retrage decat primi in el!
inorog wrote:Buna ziua,
Am o problema. Incerc sa ma loghez pentru task-uri si am nevoie de un cont Crowd Flower. Or, nu reusesc nicicum sa fac un cont (prin facebook nu doresc, pt. ca nu am cont). Care ar fi modalitatea de accesare a task-urilor? Doar prin cont Crowd Flower?
Va multumesc!
angicod wrote:GEANEMILIANION wrote:Bine ati venit pe forum daca intampinati probleme postati aici
Va rog spuneti-mi si mie care este emailul de la Skrill pe care trebuie sa-l postez pe profilul meu pt a primi banii castigati. Am vazut ca nu mai pot prin paypal.Multumesc
angicod wrote:Da, am deja cont care mi-a fost confirmat de Skrill dar ca sa-l pot inscrie in profilul clixSense imi cere emailul Skrill si nu stiu care e
Multumesc anticipat pt raspuns
laurar wrote:La mine a durat 2 zile, desi mi-au spus ca va dura 7 zile lucratoare fiind primul transfer.
angi2012 wrote:am "incasat" un major flag la un job...
ce urmeaza acum? rog moderatorul sa ma lamureasca in privinta asta, multumesc. Nu stiu de ce l-am luat...este in disputa acum...
pixey wrote:angi2012 wrote:am "incasat" un major flag la un job...
ce urmeaza acum? rog moderatorul sa ma lamureasca in privinta asta, multumesc. Nu stiu de ce l-am luat...este in disputa acum...
nu prea cred că moderatorul de aici te poate lămuri, ci cei de la CrowdFlower...
eu n-am reuşit să mă potcovesc cu flaguri până acum, iar taskurile sunt, în principal, treaba lor, nu a Clixsense...
pixey wrote:da, dar costurile sunt ceva mai mari, şi nu (prea) rentează să schimbi prin payza din dolari în lei: mie mi-au schimbat la curs de 4.0 RON dolarul, şi în ţară cursul bnr încă mai era 4.1 RON pe dolar.
bănuiesc că dacă îmi deschid un cont bancar în USD mă scutesc de astea... chit că-şi mai bagă şi "normele europene" nasul unde nu le fierbe oala.
în concluzie, payza nu e paypal, dar nici celelalte posibilităţi de retragere nu sunt mai bune.