Posts | 179 |
Member Since | 5 Sep 2011 |
Last Visit | 16 Nov 2023 |
Likes Given | 78 |
Likes Received | 87/55 |
Koradosebi wrote:jimmydonkey wrote:Revin cu detalii despre prima mea plata in era post paypal. Am optat pentru Payoneer, care mi s-a parut cel mai convenabil din punct de vedere al comisioanelor daca suma este de cel putin 100$. Am retras 148$ din Clixsense si prima taxa perceputa a fost de 2$ (taxa fixa indiferent de suma retrasa) pentru a trimite banii la Payoneer. Din momentul in care banii au ajuns acolo, am facut imediat cerere de retragere in contul bancar de la BT pe care il folosisem la crearea contului Payoneer. Asta s-a intamplat vineri seara, iar banii in banca i-am avut luni. Aparent la BT banii au intrat de la un Raiffeisen, de unde un comision de 4.10 lei. Nu stiu daca a fost o taxa suplimentara pe conversia valutara, dar ce pot spune este ca suma intrata in banca a fost de 615.14 lei, deci la un curs al dolarului de 4.21 in conditiile in care cursul oficial a fost de 4.28.
Concluzii:
1. Nu am intampinat niciun fel de problema cu contul BT cum sugera cineva pe forum.
2. Taxele platite au fost 2$ (taxa fixa de la CS la Payoneer) si 4.1 lei (de la Payoneer la BT). Ma asteptam la mai mult, dat fiind ca in pagina de fees de la Payoneer e trecuta o taxa de 3$ la transferul in cont bancar.
3. Pentru plati de peste 100$, eu spun ca Payoneer este cea mai buna solutie. Pentru plati mai mici de 100, probabil ar fi Payza, pe care imi propun sa il incerc la o tranzactie viitoare.
Am retras 20 $ de pe CS in Skrill si am primit 18 euro acum am facut un teste am retras 18 euro din skrill si 18 din payza, o sa postez sa vad care este diferenta.
Yonzy wrote:iar mi-au dat decline, diferenta e ca acum am asteptat 6 zile. am scris swiftul corect. ma scoate din sarite!!!
Am scris BTRLRO22 am asteptat 6 zile degeaba, am pierdut iar $3 evident. pe paypal n-am avut niciodata probleme de genul, totul a mers din prima, astia fara nici un motiv evident continua sa-mi dea decline...
GENERALUL wrote:Yonzy wrote:iar mi-au dat decline, diferenta e ca acum am asteptat 6 zile. am scris swiftul corect. ma scoate din sarite!!!
Am scris BTRLRO22 am asteptat 6 zile degeaba, am pierdut iar $3 evident. pe paypal n-am avut niciodata probleme de genul, totul a mers din prima, astia fara nici un motiv evident continua sa-mi dea decline...
Salve Yonzy ..
Ai fost si la banca sa intrebi? Nu spun ca problemele sunt de la site sau altceva, nu ma pricep, dar de banci mai cunosc cate ceva. Cine stie ce minunatii gasesti la banca .....
Bafta
P.S.: Separat de acest raspuns, astept niste informatii despre ce am scris putin mai sus, nu este graba deloc, dar daca aveti detalii despre fees DIN Skrill IN CS sau IN alt PTC, please dati-mi feedback.
Mersi frumos, stima.
GENERALUL
fxvv05 wrote:to: Generalul
"P.S.: Separat de acest raspuns, astept niste informatii despre ce am scris putin mai sus, nu este graba deloc, dar daca aveti detalii despre fees DIN Skrill IN CS sau IN alt PTC, please dati-mi feedback."
Buna dimineata,
Am scris mai sus cate ceva despre Skrill, reiau partial:
-am doua retrageri prin Skrill;
-prima a intarziat putin (contract Skrill-CS neperfectat la timp), a doua fix la 5 zile;
-fiecare are valoarea $10.00;
-fiecare a fost taxata de CS cu $0.10 = 1%, exact cum CS spune in:
When and how will I get paid (Cashout)?
O zi cat mai frumoasa!
claudiabar7 wrote:Buna,
Mi-am deschis de curand cont PAYZA si mi-au spus ca pentru verificarea contului bancar trebuie sa le trimit o copie a buletinului. Intrebarea mea este pentru cei care au cont PAYZA : asa v-au cerut si voua sau e dubios?