angi2012 wrote:stefy1967 wrote:angi2012 wrote:stefy1967 wrote:Pana la urma e bine de facut card pe payoneer pentru retragere sau nu?
eu mi-am facut cont pe payoneer si am facut si primul transfer de pe clixsense...urmeaza sa vad de acum incolo ce si cum....nu am de gand sa fac card o sa transfer pe cont cand adun 100 de $ si de acolo scot cu cardul atasat la cont.
Mersi Angi. Daca poti te rog sa ma ti la curent cu ce se intampla cu transferul acela dak e ok sau nu. Si...cardul pe care l-ai atasat la contul de payoneer e de debit cumva?
Mi s-au transferat banii pe payoneer dupa 5 zile lucratoare 22,01 $ si au fost retinuti 2 $ taxe. Am atasat contul nu cardul pentru retrageri de pe payoneer. Am cont la BCR si 2 carduri atasate la cont unul mastercard gold pe care imi intra salariul si unul visa, de debit amandoua.Am ales sa transfer pe visa pentru ca de ex. de pe paypal nu puteai sa transferi decat pe visa , de asta l-am si facut. Acum mai departe va dura pana adun 100 $ in payoneer si sa vad apoi taxele la retragere si diferenta de curs valutar, pentru ca nu merita sa pierzi bani pe taxe transferand mai putini...zic eu.
Buna seara Angi.
Mi-am facut si eu cont Payoneer , nu am transferat inca nimic. Dar am incercat pe el sa vad anumite comisioane ptr Romania, in contul bancar de lei , nu am reusit ptr ca-mi spune: " How do I make a withdrawal to my bank account? This service is unfortunately unavailable for your Payoneer Account. We’re definitely working hard to have it available for more Payoneer account holders in the near future, and apologize for any inconvenience. " Am citit si rascitit datele lor , am vazut si pe alte siteuri ca scria la un moment dat , in traducere aprox. : " Daca valuta ( RON, in cazul Romaniei ) nu corespunde cu valutele noastre, de la Payoneer, nu poti face retrageri in cont, chiar daca ai la banca deschise in Euro sau GBP sau USD " . Contul meu este standard, de lei, ptr salariu, e valabil, deschis la Raiff. , a fost acceptat de Payoneer, doar ca nu-mi permite sa fac retrageri in el, cum am scris acum. Nu am cont in EURO.
Tu ai conturi in Euro sau USD? Am rugamintea de a ne tine la curent cand vei retrage vreo suma, daca ti s-a permis ptr contul de lei, daca nu ai altul.
Mersi mult, stima,
Virgil - Generalul