pixey wrote:angi2012 wrote:unde este cardul virtual in interfata clixsense?
te duci pe profilul tău, acolo unde e "modalitatea de plată", unde era şi opţiunea de paypal.
alegi "tango card", updatezi profilul, şi dacă ai minimul de plată, din sumarul contului, când dai clic pe "cashout", va apare o subfereastră cu ce opţiuni tango card sunt disponibile pentru ţara unde te afli.
pentru România văd că nu sunt disponibile decât cardurile virtuale în bitcoin şi visa. cardul virtual visa mi se pare că e în euro, pentru că facem parte din ue...
evident, pentru americani (Tango e în America de Nord, nu mi-am dat seama precis dacă US sau CA) sunt disponibile numai o droaie de opţiuni, pentru cei din Europa de Vest, la fel...
trebuie cont Tango, şi asta ar urma să fie făcut, ca să văd precis cum e treaba... ieri eram prea obosit să mai fac şi asta.
ce trebuie ştiut, şi n-am idee încă:
- comisioanele de transfer de pe cardul virtual pe cardul bancar (asta interesează pe toată lumea)
- dacă se poate alimenta un cont paypal prin cardul respectiv (cam la fel)
- dacă respectivul card se poate folosi direct (ca un card bancar real) pentru plăţile online, şi dacă da, la ce magazine.
pe mine mă interesează în special dacă merge cu paypal, ebay şi aliexpress/alipay.
dacă măcar cu paypal merge, s-a rezolvat.
în ce priveşte bitcoin, sunt pe dinafară... dacă mă minte careva, sunt în pom!))))
chiar, cum se pot transfera bitcoinii pe un card? că în pp mi se pare că se poate alimenta contul cu bitcoin...
Bitcoin ar fi super.
Intra pe ZebraPay, vezi daca ai in localitatea ta, au terminale in 350 localitati si iti poti achita facturile cu bitcoin: telefonie mobila, internet, tv, lumina, gaze, intretinere, la cateva banci chiar si ratele, etc...
O sa-i sun intr-o zi sa-i intreb daca pot achita o factura jumate cu bitcoin, jumate cu cash, ar fi super sa mearga.
In Bucuresti sunt in magazinele Mega si MegaShop&Go, nu am stat sa caut in alte parti, trebuie sa va interesati.
Sigur sunt si site-uri unde poti transforma bitcoin in bani, cred ca sunt si banci in Romania, dar nu am stat sa caut.