Chiar daca acest lucru nu se va intampla, ClixSense ne promite plati prin Bitcoin, ceea ce este accesibil in toata lumea.
Va rog nu va panicati, doar putina rabdare sa aveti ca se va rezolva.
ivanlevente wrote:Lipsa PayPal nu e sfarsitul lumii, desi cred ca in cele din urma vor ajunge la un compromis pentru a putea continua platile.
Chiar daca acest lucru nu se va intampla, ClixSense ne promite plati prin Bitcoin, ceea ce este accesibil in toata lumea.
Va rog nu va panicati, doar putina rabdare sa aveti ca se va rezolva.
elenatoma58 wrote:Bitcoin nu este o solutie pentru toata lumea si nu momentan, iar Payoneer este blocat in Romania... Deocamdata e un motiv serios de ingrijorare!
inutza wrote:elenatoma58 wrote:Bitcoin nu este o solutie pentru toata lumea si nu momentan, iar Payoneer este blocat in Romania... Deocamdata e un motiv serios de ingrijorare!
Salut ! Cum adica e blocat in Romania?In ce sens?Eu am cont la ei, e drept ca nu am facut inca tranzactii,ca nu a fost cazul.Dar asta nu inseamna ca nu am putut face contul.Poate imi explici ce ai vrut sa spui,te rog!
Pe de alta parte:in cazul in care am facut investitie cu Paypal,acum trebuie sa fac investitie si in altul ca sa pot scoate in acela?(payoneer,payza,etc.)Ce stiti despre Skrill ? Merge in Romania?
elenatoma58 wrote:inutza wrote:elenatoma58 wrote:Bitcoin nu este o solutie pentru toata lumea si nu momentan, iar Payoneer este blocat in Romania... Deocamdata e un motiv serios de ingrijorare!
Salut ! Cum adica e blocat in Romania?In ce sens?Eu am cont la ei, e drept ca nu am facut inca tranzactii,ca nu a fost cazul.Dar asta nu inseamna ca nu am putut face contul.Poate imi explici ce ai vrut sa spui,te rog!
Pe de alta parte:in cazul in care am facut investitie cu Paypal,acum trebuie sa fac investitie si in altul ca sa pot scoate in acela?(payoneer,payza,etc.)Ce stiti despre Skrill ? Merge in Romania?
Ce nu se intelege din blocat? Nu poti face nici o tranzactie momentan, nu stiu ce probleme au fost, dar cei pe care-i cunosc si au cont deja facut la ei nu pot tranzactiona nimic
ptc4money wrote:Din cate stiu era undeva la 1% pe tranzactie. Puteti verifica pe siteul lor nivelul actual al comisioanelor.
inutza wrote:elenatoma58 wrote:inutza wrote:elenatoma58 wrote:Bitcoin nu este o solutie pentru toata lumea si nu momentan, iar Payoneer este blocat in Romania... Deocamdata e un motiv serios de ingrijorare!
Ce nu se intelege din blocat? Nu poti face nici o tranzactie momentan, nu stiu ce probleme au fost, dar cei pe care-i cunosc si au cont deja facut la ei nu pot tranzactiona nimic
Multumesc pentru raspunsul "amabil".Se pare ca la ,52 de ani ,sunt eu mai proasta si de aceea nu am inteles...In curand ma voi convinge singura.
Aghapi wrote:Mi-am facut cont pe Skrill,pare sa fie cel mai ok ,dintre toate metodele.Asteptam sa ne de-a verde pentru a-l utiliza!Bafta tuturor !