Imi pare rau ca te-am derutat, Cristi.
Clixsense nu vinde si nu inchiriaza refi, si cred ca bine face.
Raoulo wrote:Am o nelamurire, daca poate cineva sa imi explice daca primesc banii si de la referalii referalilor mei directi? daca da cum? sau treb sa upgradez? multumesc
angi2012 wrote:as dori daca puteri sa-mi spuneti cum fac sa fac rost de referali directi, am inteles ca aici nu se inchiriaza, multumesc.......
stridis wrote:am si eu o mica nelamurire...de ce apare asa de tarziu postarea pe forum(ma refer caci am postat de 2 ori ,iar diferenta a fost de cca. 6-7 ore pt. fiecare ...am pus pe la 8 dimineata si a aparut pe la ora 13:30-14:00) parca spune ceva ca trebuie verificata de admin&moderator sau n-am inteles eu bine? mi se pare un timp prea mare ,parerea mea.
ptc4money wrote:stridis wrote:am si eu o mica nelamurire...de ce apare asa de tarziu postarea pe forum(ma refer caci am postat de 2 ori ,iar diferenta a fost de cca. 6-7 ore pt. fiecare ...am pus pe la 8 dimineata si a aparut pe la ora 13:30-14:00) parca spune ceva ca trebuie verificata de admin&moderator sau n-am inteles eu bine? mi se pare un timp prea mare ,parerea mea.
din pacate intru pe server atunci cand am timp, de obicei stau destul de mult prin zona dar azi a fost o zi mai speciala (vizita fini, plecat la nasi, probabil multi dintre voi stiu acest obicei)
si da, in mod normal primele postari ale unui utilizator ajung la mine si la ivanlevente pt ca mai apoi acestea sa nu mai necesite aprobare. in ultima vreme am avut destul de multe posturi de revizuit, ivan nu stiu dar pare ca zilele acestea nu a avut nici el prea mult timp liber.
stridis wrote:ptc4money wrote:stridis wrote:am si eu o mica nelamurire...de ce apare asa de tarziu postarea pe forum(ma refer caci am postat de 2 ori ,iar diferenta a fost de cca. 6-7 ore pt. fiecare ...am pus pe la 8 dimineata si a aparut pe la ora 13:30-14:00) parca spune ceva ca trebuie verificata de admin&moderator sau n-am inteles eu bine? mi se pare un timp prea mare ,parerea mea.
din pacate intru pe server atunci cand am timp, de obicei stau destul de mult prin zona dar azi a fost o zi mai speciala (vizita fini, plecat la nasi, probabil multi dintre voi stiu acest obicei)
si da, in mod normal primele postari ale unui utilizator ajung la mine si la ivanlevente pt ca mai apoi acestea sa nu mai necesite aprobare. in ultima vreme am avut destul de multe posturi de revizuit, ivan nu stiu dar pare ca zilele acestea nu a avut nici el prea mult timp liber.
MULTUMESC pt.raspuns ptc4money,chiar imi cer scuze pt. dublu post care l-am facut prima data,nu a fost cu intentie dar am vazut ca nu aparea din prima...acum m-am lamurit si este un lucru foarte bun pe care il faceti, pt.noi cu aceasta verificare![]()
Y0nNuTzZZz wrote:persoana care incearca sa se inscrie mai are un cont/ a mai fost creat un cont de pe acel ip.Salut tuturor. Am o probleme... Cand vreau sa bag pe cineva ca referal nu il lasa sa isi faca cont... ii scrie acest lucru: " To protect the integrity of the ClixSense advertising system only one account per household is permitted. This is strictly enforced" Asta se intampla si cand un refereal de-al meu inceraca sa bage pe cineva ii scrie acelasi lucru... Aveti idee ce se intampla?
Multumesc.