Posts | 22 |
Member Since | 16 Apr 2011 |
Last Visit | 24 Apr 2013 |
Likes Given | 2 |
Likes Received | 41/13 |
Cybernet777 wrote:Salut, vreau sa stiu primim CASH si de la referalii indirecti...? Multumesc!
Cybernet777 wrote:Ce parere aveti, in ce Tari sunt mai multi referali activi
![]()
GEANEMILIANION wrote:Cybernet666 wrote:Ce parere aveti, in ce Tari sunt mai multi referali activi
![]()
Si in Romania sunt referrali activi !
GEANEMILIANION wrote:Cybernet666 wrote:Ce parere aveti, in ce Tari sunt mai multi referali activi
![]()
adrianze wrote:GEANEMILIANION wrote:Cybernet666 wrote:Ce parere aveti, in ce Tari sunt mai multi referali activi
![]()
peste 50 % din americanii pe care ii am eu sunt activi , indienii tot pe acolo , ...romanii activi ? asta e o gluma , din 15 romani doar 1 e activ , nu am zis de unde vin cei mai multi membrii , am zis care sunt cei mai activi , daca te chinui sa faci rost de refi romani atunci nu vei castiga prea mult cu clixsense , e vorba de mentalitate , americanii se gandesc ca sunt 10 , 15 $ in plus pe luna romanii .... " nu ma obosesc pentru mai putin de 100"
interes wrote:Salutari tuturor si viata lunga Clixense!
Lamuriti-ma , va rog, si pe mine, ce inseamna "Likes given" si "Likes Received" in contextul acestui PTC? Multumesc!
bogdant8 wrote:Ieri am primit 1$ şi nu ştiu de unde. La Sales îmi apare 1. Ştie cineva despre ce e vorba?
IubiricaMica wrote:interes wrote:Salutari tuturor si viata lunga Clixense!
Lamuriti-ma , va rog, si pe mine, ce inseamna "Likes given" si "Likes Received" in contextul acestui PTC? Multumesc!
nu in contextul siteului pe partea de ptc, ci in contextul forumului. daca te uiti deasupra fiecarui comentariu ai sa vezi report / like(/thanks) / quote.
ai posibilitatea ca de fiecare data cand gasesti un comentariu folositor sa dai un like, in semn de apreciere. aceste like.uri, fie ca sunt date / primite sunt contorizate la profilul fiecarui utilizator.
romaria wrote:chiar nu imi poate raspunde nimeni?
romaria wrote:salut am si eu o intrebare am inteles ca putem folosi si Google Checkout ca metoda de plata
cum fac asta ca nu il gasesc la metode de plata
nu e decat AP PP LR si check
IubiricaMica wrote:romaria wrote:chiar nu imi poate raspunde nimeni?
nu observasem postul tau
probabil inca se mai poate face cashout/ upgrade folosing google checkout (tot ce iti trebuie e un card si un cont de gmail) dar cel mai bine e sa faci un tichet catre admin pt a-ti spune sigur cum sa procedezi.
google checkout era f folosit inainte, pana la introducerea altor modalitati de plata
totusi, ai mult mai multe optiuni si o pun aici o parte din FAQ.ul pt plati, in speranta ca te poate ajuta sa alegi o optiune mai buna: