#3317 by fenomenyt84 » Thu May 11, 2017 08:17
Махането на ПейПал ,заплашват много тази дейност.Както беше видно ПеиПал махна възможността към плащането към сайта,въпреки че тук не ставаше въпрос на някакви пирамиди.Те махнаха всички сайтове,които се занимаваха с това,но оставиха зеления.Затова мисля че след време в рамките на 1-2 месеца може да се вкара отново.Ако това не стане,поне според мен на сайта не мисля че му предстои нищо добро.Другите разплащателни процеси не са оттвърдени още,и това може да окаже проблеми в бъдеще.Много хора се отказват поради тази причина.Сега сайта изполва инерцията която има,но близко бъдеще не му предвиждам нищо добро.Аз също бях 5 години ъпгрейднат,но сега мисля да изчакам ситуацията.Ако не се вкара ПейПал отново ще бъде много трудно на много хора да продължат.Така считам по моите реферали,защото масово се отказаха.В рамките на три месеца не съм печели от грида,което също е предпоставка за понижаването на рекламите.Аз съм със обикновен акаунт от 15 дни и тогава когато сайта тръгне нагоре,дори и без ПейПал,аз пак ще инвестирам в него.Засега ще си пасувам и ще гледам как ще се развият нещата.А преди това ще си изтегля паричките,които съм заработил.Пожелавам успех на всички,както и на сайта и дано го има още дълго време