Forumda yazdığınızı unutmayın.
Eleştirinin de sınırı var.
moneymakingways wrote:yusufla wrote:beklemeye devam ediyoruz... bu sorun neden oluyor onuda anlamış değil.. yatırmamalarının bir sebebimi var...
Payza, Neteller, Paytoo, vs. ödemeleri genel olarak bu işlemcilere gelen yatırımlardan karşılanıyor. Bu yüzden ufak meblağlar daha hızlı ödenirken büyük meblağlar bekliyor.
Yatırım ne kadar fazla olursa ödemeler de o kadar hızlı oluyor. Dolayısıyla en azından bu ödeme işlemcileri için belli bir süre veremiyoruz.
Tek tavsiyemiz, ne olursa olsun bekleyen ödemenizi iptal etmemeniz.
redrays1 wrote:Şu Mart 2017'de geri dönme iddiasıyla alakalı bir açıklama lazım PayPal'ın kendisinden acil olarak...
hdturkey wrote:Bence artık anketlere kızmayın. Bende eskiden kızardım ama artık gülüyorum geçiyorum yapabildiğimi yapıyorum. Amerikada adamlara günlük 50 - 100 arası anket geliyooo adamlar yapmıyor. Şimdi ben niye üzüleyim 1 anket 10 anket....
FIRAT7 wrote:barancc2015 wrote:Şu son 1 haftada ödeme alan kimse var mı? Belirtirseniz sevinirim arkadaşlar genel bir durum mu yoksa kişisel bir sebep mi anlamaya çalışıyorum.
ben aldim.
son 3 ödememde;
ilki 15. gün, 2. si 2 sonra 3. sü 5 gün sonra payza hesabıma geldi.Bakiyeler 100 usd üstü.