FIRAT7 wrote:BaranTe wrote:FIRAT7 wrote:BaranTe wrote:FIRAT7 wrote:Başkasının hesabına para gonderemessin Payza'da.
Denediniz mi peki hocam emin misiniz? Yani kardeşimin IBAN nosunu girsem olmaz mı?
Denemedim hocam.
iban kardeşinin olursa.isim senin olursa para geri döner.
Anladım hocam peki kardeşim için Payza hesabı açsam kendi Payzamdaki parayı onun için açtığım Payza hesabına gönderebiliyor muyum peki?
en mantıklısı bu.yanlız ufak bi kesinti olabilir transfer ederken.o konuda bilgim yok ama,ne kadar keserler diye
FIRAT7 wrote:BaranTe wrote:FIRAT7 wrote:Başkasının hesabına para gonderemessin Payza'da.
Denediniz mi peki hocam emin misiniz? Yani kardeşimin IBAN nosunu girsem olmaz mı?
Denemedim hocam.
iban kardeşinin olursa.isim senin olursa para geri döner.
buras68800 wrote:Morar şirketi yüzünden gelen hiçbir anketi yapamıyorum. Sürekli anket katılımcı sayısına ulaşmıştır diyor. Bazı bilgileri istiyor ve sonra atıyor resmen.! Buna bir çözüm getirilmesi lazım. Gelen anketlerin neredeyse hepsi Morar!!!!!!
![]()
![]()
gokhancelik85 wrote:Ancak oradan yani Paypal'dan banka hesabımıza çekim yapamıyoruz değil mi? Paypaldaki parayı nasıl kullanabiliriz? Payzadan banka hesabına aktarmaktan bir farkı yoksa pek anlamlı olmaz heralde Paypal 'a aktarmanın.
gokhancelik85 wrote:Selam ,
Payzadan paypala aktarım için detay verebilirmisiniz? Bir de oradan banka hesabına çekim yapabilirmiyiz?