zege7042 wrote:bu pending olayı kaç gün sürüyor arkadaşlar oyunu 10 ağustosta tamamladım o gün bugündür pending yazıyor hala
ben 1 inde bitirdim ticket da attım halen yok bence umudu kesin
murat163 wrote:benimde bugün 3. günüm 10. levele basıyorum kaleyi ancak server yeni ondan mı bilmiyorum hangi ittifaka girdiysem dükkanlar bomboş. şuan barbar etkinliği var iyi kaynak veriyor kaynağı burdan çıkartırım ama hızlandırıcı işini nasıl çözcem bilemiyorum kaleyi hep gece yatmadan önceye denk getirdim zaman kaybı olmaması için ama şuan 1 günden fazla sürmeye başladı bile 18 nasıl yapcam ki
buras68800 wrote:Dediklerinize katılıyorum. Çoğu eski Clixsense kullanıcısı bu işte cidden çok iyiler ve ellerinden geldiğince de yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bu konuda herkes adına ben teşekkür ediyorum onlara. Ama mesela örnek verecek olursak; taskların nasıl yapılacağı konusunda karşılarına çıkan başlıklara ilişkin kısa bir açıklama yapılması çok iyi olurdu. Bununla alakalı bir ayrı başlık açılabilir.
Bende siz konuyu açmışken belirtmek istedim. Herkes bir şekilde ek olarak küçük de olsa bir gelir elde etmeye çalışıyor. Ama forum içerisinde ne kadar yardım ve dayanışma olursa o kadar iyi olur bizler için. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.
Tekrar teşekkürler...
CAS8 wrote:demdem85 wrote:CAS8 wrote:Surveys/ cint
bağlantınız gizli değil diyerek attı.
Bundan sonrakiler için ne yapabilirim aynı şeyi yaşamamak için?
bilemedim. belki arkadaşlardan bilen olur.
alpemixxx wrote:tl olarak 10.5 dolar bazındaysa 15 olarak kesinti olur ve onay şartFIRAT7 wrote:olmaz.
Cevabınız için teşekkür ederim
İki sorum daha olucak.Payza'dan banka hesabıma(enpara) parayı tl olarak mı yoksa dolar olarak mı göndersem daha az kesinti olur? Son olarak payza hesabının onaylı olması şart mı?