Please wait...
HomeForumPosts by kennyhoo84

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by kennyhoo84

Alhamdulilah dapat Rezeki RM 103.31 (usd 27.5) » Post #8

Tue Jun 05, 2018 04:27 in Malay

link dengan local bank dan withdrw ..dalam bbrp jam blh dpt kat bank

VERY Fast Cashout from SKRILL ! » Post #12

Thu Apr 05, 2018 04:34 in Malay

WD this morning to HLB bank, noon already received...60 USD fee around RM26...the fund more safe and faster compare to using exchanger or pay to "3rd party" to earn commission,the fee more higher and ur fund more risky...

LUNO is NOW available to use again! » Post #3

Sat Feb 17, 2018 19:57 in Malay

I already upgraded to level 2 since the beginning of sign up.The account still unavailable to deposit and withdrawal

Payza > Bitcoin » Post #8

Mon Jan 15, 2018 08:25 in Malay

Anyway still can't withdraw to bank only can keep in wallet

Tak dapat payment » Post #6

Thu Dec 21, 2017 00:43 in Malay

persona.ly ni masalah sikit...selalu x dpt credit status tujuk missing points...susah mau claim balik walaupun dah hantar support dgn screenshot

NEWBIE!!! » Post #8

Tue Oct 10, 2017 22:06 in Malay

rajin buat survey dan task adalah penting

DCB masih teruskan » Post #3

Fri Sep 29, 2017 12:09 in Malay

What task u do?

Tamatnya riwayat paypal di semua ptc » Post #6

Mon Jul 10, 2017 02:06 in Malay

rpdesign wrote:
kennyhoo84 wrote: too bad..Neoxxx klau tukar Payza payment instant juga?

n*bux semua instant payment...but if your payza not verify, can't use payza exchanger. problem is many people keep on saying use payza exchanger but they never thought how difficult it is for many new users who can't get it verify until they qualify for it. have to use external exchanger and pay slightly higher fee...no choice.

Thanks,mine one verified already

Tamatnya riwayat paypal di semua ptc » Post #3

Sat Jul 08, 2017 23:21 in Malay

too bad..Neoxxx klau tukar Payza payment instant juga?

CARA TERBAIK UNTUK WITHDRAW DARI CLIXSENSE KE BANK » Post #14

Sat Jun 10, 2017 07:26 in Malay

kerwin8 wrote:
eamy27 wrote: @ kerwin8 nak tanya macam mana eh kalau nak fund account di luno... saya try guna other bank dan no account yang luno bagi untuk fund account ialah maybank..
masalahnya,no account yang luno beri untuk transfer tu x valid?
bkn ape ingat nak try invest sikit2...harap dapat membantu :)



Kena verify dulu. Untuk add funds ke luno 2-3 bank sahaja. Kalau nak withdraw dari luno ke bank semua bank di malaysia boleh. Try guna app luno untuk transfer mesti valid.

kerwin8 wrote: Search Luno wallet kat google.

Skr withdraw frm payza to Luno mkin lewat due to high members withdraw volume..Ada apa2 exchanger yg murah skit ??

1021407 Ujian Laman Web Kandungan Yang Berkaitan D » Post #8

Thu Jun 08, 2017 09:56 in Malay

Saya selesai 55 dlm version Bm..Ada lg version Chinese dlm 160 masih tunggu sy XD

Mohon Share Cara Anda Cashout (Kpd Yg Dah Berjaya) » Post #16

Wed Jun 07, 2017 06:54 in Malay

Payza withdraw bitcoin>,masuk Luno > masuk bank,bitcoin tgh naik lps tolak fee semua untung lg..last mth dpt dlm rate 1USD:rm 5plus lps jual kat wallet

jawab survey last2 disqualified » Post #3

Sun May 21, 2017 09:37 in Malay

Tu mesti SSI mia pasal iklan MxD,KXC..tu cerita lama..dah kena berkali2 ..pernah pass juga..mungkin Ada syarat tertentu

CARA TERBAIK UNTUK WITHDRAW DARI CLIXSENSE KE BANK » Post #4

Sun May 21, 2017 09:33 in Malay

Dah tau lama....cuma tunggu admin add bitcoin sbg option,tu masalah selesai

PayPal - OUT! Payza - OUT!! what's next??? » Post #52

Sun May 14, 2017 06:49 in Malay

dah masuk wallet, pending to bank

PayPal - OUT! Payza - OUT!! what's next??? » Post #50

Fri May 12, 2017 07:31 in Malay

Harga bitcoins skr makin tinggi, masa withdraw baru 6.7k/btc je,skr dah 8.2k /btc..withdraw makin byk untung lg byk

survey pendek pollfish » Post #16

Thu May 11, 2017 07:40 in Malay

Ada 7 ikan kat sini hari ni,tapi dpt tangkap 3..Neobx Ada ikan jg

berjaya transfer dari sendwyre.com ke luno » Post #11

Tue May 02, 2017 11:57 in Malay

Nak tanya sebab x pernah pakai tango card...keliru skit...Kalau nak cash out tango card x pyh sign up kat tango card site betul?
Cuma kena sign up dan verify acc kat sendwyre? Bila cukup amount kita cuma pilih tango card kat CS, dan CS akan hantar gift card kat email kita, lps tu click link kat email dan sign in sendwyre lps tu amount tu msk terus kat wyre dan send ke Luno betul tak?

Survey- Susu formula » Post #13

Wed Apr 26, 2017 05:20 in Malay

Survey ni dah berkali2 ulang kat sini..saya screenout separuh jalan sebb quota full

survey pendek pollfish » Post #5

Tue Apr 25, 2017 12:19 in Malay

Baru jawab je,survey tu serupa GTM 3mins seblum ni,so jawab ikut jawapan GTM je
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Aug 20, 2019 18:46:42 EST