Please wait...
HomeForumPosts by pisetu

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by pisetu

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #138

Thu May 17, 2018 05:12 in Bulgarian

Здравейте, пиша вероятно за последен път за помощ. Имам 45$ и искам да си ги изтегля. Мислех да натрупам още, но честно казано нямам нерви да чакам постоянните проучвания, от които ме отхвърля, или задачите, дето уж ги има, а всъщност като отворя и няма никой.. А и задачките, с които си докарвах по малко, но бяха доста, вече хич ги няма. Въпросът ми е кой сайт за теглене бихте ми препоръчали за тези 45$ при положение, че имам само мастъркард на Райфайзен, визата си я закрих и освен да ползвам на друг човек няма как. Варианта ми беше препоръчания Payoneer, но минимума е 50$...
Благодаря :)

ClixSense Задачи » Post #3558

Mon Dec 11, 2017 07:11 in Bulgarian

При мен проучванията доста зачестиха в последно време, да не казвам голяма дума, ама на седмица и по 2-3 съм имала. Е, не че се класирвам за всичко, но пък си поимва за разлика от преди.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #127

Fri Dec 01, 2017 06:25 in Bulgarian

Охо, значи трябва още 12$ да изкарам.. :?

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #125

Thu Nov 30, 2017 07:51 in Bulgarian

Здравейте, моля за препоръка, ако не е нахално от моя страна. Четох началото на темата, но не мога да избера през кой сайт да си дръпна парите.
Проблема е там, че не искам да използвам пейпал като посредник след избрания сайт и преди картата, понеже преди няколко месеца явно успяха да ме "хакнат" някак си и не желая парите ми да преминат през него. Също така от случката пострадаха и банковите ми карти - едната от които Виза, която беше блокиране поради опит за злоупотреба с нея.
Накратко сега имам активна мастъркард от Райфайзен банк, и бих искала по нея да получа парите през някой от новите процесори за разплащане (без пейза, тъй като там си скъсих живота доста, както описах в предишен пост в тази тема). Въпроса ми е кой сайт да използвам и дали е възможно да отидат в нея, или задължително трябва да е Виза?
Благодаря!

ClixSense Задачи » Post #3551

Thu Nov 30, 2017 07:24 in Bulgarian

Здравейте,
от доста време обмислях дали да пиша тук по този въпрос, но вече ми е крайно изнервящо и според мен нечестно това, което най-редовно се случва със задачата Duplicate Fashion Product Identification. Няма да коментирам това, че преди заплащането за тези задачи беше 0.07$, а сега 0.03$, но от доста време вече влизайки в задачата и решавайки quiz-а, всичко приключва и нито заплащане, нито продължаване напред. Преди, когато още беше по 7 цента съм решавала по над 20-30 задачи от тези, а сега постоянно ме спира след quiza, въпреки че съм на 100%. Това според мен е нечестно и не знам дали е обсъждано във форума, но мен вече крайно ме изнервя и не знам точно към кого трябва да се обърна и как да докажа това нещо. В крайна сметка дори за 3 цента задачката си е много лесна, но това е тъпо и явно нарочно направено да се дават отговори, да не се заплащат и после да се пуска нова такава задача със същия последващ край. На някого правило ли му е впечатление и имате ли мнение по въпроса? Благодаря предварително ;)

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #44

Tue Mar 21, 2017 07:11 in Bulgarian

Здравейте колеги,
искам да споделя разочарованието си и да предупредя всички, които тепърва ще избират метод да си получат парите от сайта, да не използват Payza.
Предвид, че не знаех, че "временно" не работят с прехвърляне на пари по карти, аз се прецаках да избера точно този сайт, и вече месец парите ми стоят там без никаква надежда да си оправят проблемите и да си ги получа.
Писах им 3 пъти, като последния беше преди малко, пълен с гняв и какви ли не изразни средства, при което ми цитират някакви глупости как да се държа културно и да ми обясняват другите методи, които също не ме устройват, защото искат наличие на 40$, а моите са само 31$.
Също така не открих и сайт, в който мога да пазарувам чрез тях.
Съмнявам се да си оправят проблема и да си получа парите, които ако за някои са малко, за мен не са.
Ще помоля ако някой знае сайт за пазаруване с възможност за плащане чрез Payza да сподели.
И също така на тези, които тепърва ще си теглят парите от кликсенс, да не избират този сайт.
Прецаках се много и явно нямам вариант да си получа парите, но вината си е моя.
:x :x :x :evil:

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #25

Sun Mar 05, 2017 13:26 in Bulgarian

NOK-S wrote:
pisetu wrote: Колеги помагайте. След ядове за валидиране на картата в Payza, най-накрая успях. Днес пристигнаха и парите в сайта, но като дам на опцията да ги изпратя към картата ми изписва това:
We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.

Някой нещо да знае, да може да помогне? В мен ли е грешката или в сайта?

Благодаря

Този разплащателен процесор винаги е правил проблеми, не искам да те плаша, но винаги ще си блъскаш главата - винаги нещо не е наред. Отказах се от него отдавна.

По-горе е моето лично мнение и опит с Payza.

Препоръчвам ти да използваш Payoneer.
Лично го използвам и няма проблеми. Всичко си е на място, а и таксите са много малки. Погледни в началото на темата, където ще видиш пълна информация за Payoneer.


А сега ако не го оправят въобще ще мога ли да си пренасоча парите към друг сайт или някак да си ги взема или ще си стоят там?

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #20

Fri Mar 03, 2017 07:26 in Bulgarian

Колеги помагайте. След ядове за валидиране на картата в Payza, най-накрая успях. Днес пристигнаха и парите в сайта, но като дам на опцията да ги изпратя към картата ми изписва това:
We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.

Някой нещо да знае, да може да помогне? В мен ли е грешката или в сайта?

Благодаря

Въпрос относно Payza » Post #1

Sun Feb 19, 2017 07:04 in Bulgarian

Здравейте, предварително се извинявам, ако вече е разяснен някъде във форума въпросът, който ще задам, но вчера си направих акаунт в Payza, като изпратих сканираните документи за верификация на картата ми. Днес имам мейл, че сканираната задна част на картата ми трябва да е подписана, та въпросът ми е към хора, които вече са минали този процес, как се случва това - редактира се самата снимка и се добавят имена, или...? Картата ми е Виза, от Експресбанк.

Благодаря предварително

Похвали се. » Post #1545

Sat Nov 19, 2016 09:00 in Bulgarian

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.25!
You have 20 chances left for today
:lol: :clap: :clixsense:

ClixSense Оферти » Post #1286

Thu Oct 13, 2016 12:45 in Bulgarian

Здравейте, колеги !!!
Днес направих едно проучване, чието възнаграждение уж беше 0.85$, както ми пише и в мейла, и на самото проучване. Плащане не получих, а в историята на проучванията ми пише това:

LOI 4m 40s
Project OpinionWorld - 419564
Status Profile
This was a profiler that OpinionWorld uses to collect more information about you to better target you more surveys.

Profile questionnaires do not pay a reward but it's highly recommend you complete them for the above mentioned reason.

Разбирам какво означава всъщност това, но защо е това заблуждаване, че има възнаграждение? Според Вас да пиша ли билет на сайта и на някой друг случи ли се това нещо?
Благодаря!!!

Похвали се. » Post #1487

Sun Oct 02, 2016 06:26 in Bulgarian

CONGRATULATIONS!
You have won 5 extra chances!
CONGRATULATIONS!
You have just won $0.25!
CONGRATULATIONS!
You have just won $0.10!

Голям късмет днес :lol: :clap: :cs:

Похвали се. » Post #1458

Fri Sep 09, 2016 11:30 in Bulgarian

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.50!
You have 18 chances left for today
:clap: :cs:

Плащания » Post #665

Tue Aug 30, 2016 00:30 in Bulgarian

Subject:
ClixSense has just sent you $103.17 USD with PayPal
Custom Note:
Thank you for participating in our program, enjoy your reward!
Payment type:
Instant

:thumbup: :cs: :clixsense:

Похвали се. » Post #1442

Wed Aug 24, 2016 06:42 in Bulgarian

CONGRATULATIONS Iva!

You have just earned a $5.00 BONUS for completing $50 in tasks.

Each time you earn $50 in tasks you get a $5.00 bonus, so keep up the good work!

Трети бонус от 5$ :clap: :thumbup: :clixsense:

ClixSense Задачи » Post #3383

Thu Aug 11, 2016 06:45 in Bulgarian

valkoo8 wrote: Здравейте, някой направи ли успешно задачата за 0.70 за самолетите, която е нещо като проучване. Вчера правих подобна без проблем а днес не мога да намеря бутона за продължение след инструкциите.

Аз я направих без проблем :)

ClixSense Задачи » Post #3380

Wed Aug 10, 2016 12:30 in Bulgarian

Колеги, за Вас не знам, но аз почвам сериозно да се изнервям! Тия, дето пускат задачките, май за големи балами вземат хората или какво ??? Не знам вече на колко задачи съм направила само QUIZ-овете и до там! Направила съм била всичката работа. И пускат после от същата задача пак само QUIZ. Това нормално ли е? Не знам колко пари съм, или по-скоро не съм направила вече, понеже не се плащат. Това е подигравка вече не знам колко често ми се случва, но доста зачестиха от преди!!! :x На всичко отгоре няколко пъти ми се случва да ми изпише само, че ми е твърде малък процента и не мога да продължа, без да ми покаже нито грешките, нито възможност за оспорване, нито нищо. Това честно ли е ?

Похвали се. » Post #1419

Sat Jul 30, 2016 02:42 in Bulgarian

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.25!
You have 28 chances left for today

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.25!
You have 10 chances left for today

2 пъти за днес :lol: :clap: :cs:

Плащания » Post #651

Tue Jul 19, 2016 12:35 in Bulgarian

Subject:
ClixSense has just sent you $91.20 USD with PayPal
Custom Note:
Thank you for participating in our program, enjoy your reward!
Payment type:
Instant

:clap: :thumbup: :clixsense:

ClixSense Оферти » Post #1282

Thu Jul 14, 2016 09:30 in Bulgarian

Вече ги няма, бяха 3 приложения, при сканирането с QR-а ми отваряше 1-2-3-4-5 страници само redirecting redirecting и до там. Сега пък има някакво за 40 и няколко цента да се регнеш в някакъв сайт, където иска валиден UK Postcode... Без думи. Аз им писах между другото, но отговор няма, няма и да има. Колкото и след като си направих профилиращия профил за проучвания и не си получих 7-те цента. Тоя adscend винаги ми е бил проблемен. Онзи ден се зарадвах, като видях тия нови кивита, ама уви в тях няма хептен нищо :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Jul 16, 2020 06:20:40 EST