bykazancom wrote:localbitcoins.com ana makinesine erişim reddedildi localbitcoinsede giremiyorum
denedim bende bir sorun yok hocam. son durum nedir ? başka bilgisayardan denedin mi siteye girmeye ?
bykazancom wrote:mstkmstk85 wrote:gelmiş olması lazım. localbitcoins te gözükmüyor mu ? işlem ücreti düşük olduğu için takılmış olabilir. dün bana local öyle uyarı verdi tahimini 1 saat beklemede yazdı sonra 15 dakika içinde geçti hesaba.
maalesef görünmüyor
localbitcoinse bitcoin adresi 16 ile başlıyor ama kopyalıyıp yapıştırdığında 19Y4NSiG8kkzwWjMD17euEaQ5PErpwxWkP bu oluyor
atiye wrote:Smyrnaa35 wrote:Ahh bee arkadaş ya ne oldu şimdi durduk yere böyle
Snaptaki paralar ne olacak.Başka yere aktarabilecekmiyiz. Ah ahhhh paypal gitti mertlik bozuldu.acaba bıktırma taktiğimi.ben bıktım, usandım.paypalla anlaşmalı yerlerden alacağım paralar birikti çekemiyorum paracıklarımı.Ayrıca snaptaki paraya baktım 75 dolarken 86 dolara çıkmış.bit yeniğimi var acaba?
FIRAT7 wrote:mstkmstk85 wrote:wyre için üye olmadım ama. bitcoin olarak alabiliyorsak sıkıntı yok.
mobil uygulamalari var btc için.alişverişte marketlerde falan geciyormus ama indirmeme izin vermedi.ulke bani var.
sıkıntılı bence.çekememe ihtimalimiz yüksek.
gene de denedim 10 dolar.bakacagiz artik
sinanalsirt wrote:Merhaba. Bana her anket daveti geldiği zaman direkt anketlere zaman ve vakit ayırarak, dürüst ve olabildiğince en doğru cevabı vermek için çaba sarfediyorum fakat, %75'e kadar tamamladıktan sonra, anket "You are not qualified for this survey" gibi bir mesaj geliyor ve, adam gibi para kazanamıyorum, işimi yapamıyorum. Reklamlardan tıklayarakta anca, çok aşırı yavaş 0.001$ anca kazanabiliyorum ki, bu kuruş değerinde bir şey. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
bykazancom wrote:gizemylmz wrote:bykazancom wrote:snapcartaki parayı nasıl kullanabilirim bilen yokmu
cep telefonuna tl olarak da yükleyebilirsin
tk olayını anlatabilrimisin ben yapamadım
FIRAT7 wrote:mstkmstk85 wrote:FIRAT7 wrote:pazar pazar dolu dizgin rf geliyor.
hocam birazda bize gönder yahudün gece kötünün iyisiydi benim.
hocam siz "get your jobs" 4 firma ile ilgili kontratları imzaladınız mı ?
tabiki.. mavis uyarmisti aylar evvel.onu imzaladiktan sonra belirgin bir artis olmustu.