Mydonous wrote:Merhabalar. Hesabımda 35$ olmasına rağmen ödeme talebi yerinde cash out linki gözükmüyor. How will I get Paid ? yazıyor bunun sebebi nedir acaba ?
payment details menüden ödeme yönetimi seçtiniz mi ?
rika38 wrote:mstkmstk85 wrote:rika38 wrote:biraz para olsa localbitcoinde al sat yapardım vala adamlar fena para götürüyo
bugünkü kuru yüksek tutmuş sell kısmındaki ilk kişi. bir bildiğimi var acaba. 60-100 tl arası düşük fiyat veriyordu.
bilmiyom ama ay sonuna kadar yükselebilir sonra ani bir düşüş bekliyom ben 930$ ken 2 bitcoin aldım şimdilik durum iyi
ANASTASYAROSE wrote:bazı kısıler bıtcoini kavrayamıyorlar,kesinlıkle paypala esdeger kolay bir ödeme sekli gelmeli.
mavis34 wrote:mstkmstk85 wrote:Tardiser wrote:Rainforest'da yeni imza gelmiş.
bir kaç gün evvel geldi o imza. pek iş yok bu aralar . rainforest ana forumda da diğer kullanıcılar şikayetçi bu durumdan. son 1 saattir kıpırdanma var biraz ilk defa gelen işler yeni firmalar oldu 5-6 partlı.
independent contractor agreement alanına ne girmemiz gerekiyor?
Hsyndmr21 wrote:Bilgileriniz icin tesekkur ederimde hic task gelmiyor ki
bykazancom wrote:FIRAT7 wrote:bykazancom wrote:arkadaşlar birşey sorucam snapkartan başkasının bitcoin hesabına bitcoin gönderebilirmiyim yoksa localbitcoinsdenmi yapılacak
gönderebilirsin.
eyvallah localbitcoinsdede yapabilirmiyim satışa çıkarmadan
lacrymosa wrote:ödemem snapcard a 2 günde gönderildi, lolcalbitcoins e 10 dak. sürdü.bitcoins satmak istedim her yerde olduğu gibi burayı da kendimize benzetmişiz.kur farkı çok fazla, burunlarında kıl aldırmıyorlar, çalıştıkları bankalar belliymiş şatları şunlarmış filan
parayı bitcoinde bekletme kararı aldım miktar artsın duruma göre banka hesabıma göndericem.
bykazancom wrote:mstkmstk85 wrote:bykazancom wrote:localbitcoins şu cevabı vermiş: Merhaba,
bilgisayarınızı virüslere karşı kontrol etmeniz gerekir!
Bitcoin işlemler maalesef geri dönüşümlü değildir.
Bir işlem başlatılır sonra, iptal veya tersine çevirmek için hiçbir yolu yoktur.
Ne yazık ki biz belirli bir cüzdanının kimin belirlemek mümkün değildir.
---
Saygılarımla,
LocalBitcoins
snapcart 1 gün sonra cevap veriyor
geçmiş olsun hocam. dikkatli olmakta fayda. sanal piyasa kayıt yok sadece numaralar üzerinden işlemler yürüyor.
sanpkartın cevabı:
Merhaba,
Bu konuda duymak çok üzüldüm.
onlar başka bir cüzdan adresine gönderilen bir kez Ne yazık ki, biz fonları kurtarmak mümkün değildir.
bunun için üzgünüm!
Teşekkürler.
Monica
neyse sağlık olsun başka yerden telafisi edeceğiz yardım için teşekkür ederim bol kazançlar dilerim
bykazancom wrote:localbitcoins şu cevabı vermiş: Merhaba,
bilgisayarınızı virüslere karşı kontrol etmeniz gerekir!
Bitcoin işlemler maalesef geri dönüşümlü değildir.
Bir işlem başlatılır sonra, iptal veya tersine çevirmek için hiçbir yolu yoktur.
Ne yazık ki biz belirli bir cüzdanının kimin belirlemek mümkün değildir.
---
Saygılarımla,
LocalBitcoins
snapcart 1 gün sonra cevap veriyor
bykazancom wrote:mstkmstk85 wrote:btc gönderim yaparken 2-3 kere kontrol etmek gerekiyor adresi ben öyle yapıyorum teker teker numaraları kontrol ediyorum ondan sonra transfer yapıyorum. localbitcoins birşey yapmaz snapcard support a mail at bence.
attım durumu bildirdim virus girmiş dedim kopyalayıp yapıştırırken bitcoin adresi değişmiş dedim bakalım ne cevap verecekler