Please wait...
HomeForumPosts by tim4oc

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by tim4oc

ClixSense Задачи » Post #3578

Tue May 22, 2018 03:39 in Bulgarian

успявате ли да получите sms за верифициране на акаунта? сто пъти пробвах и не идва никакъв смс..

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #140

Mon May 21, 2018 06:31 in Bulgarian

pisetu wrote: Здравейте, пиша вероятно за последен път за помощ. Имам 45$ и искам да си ги изтегля. Мислех да натрупам още, но честно казано нямам нерви да чакам постоянните проучвания, от които ме отхвърля, или задачите, дето уж ги има, а всъщност като отворя и няма никой.. А и задачките, с които си докарвах по малко, но бяха доста, вече хич ги няма. Въпросът ми е кой сайт за теглене бихте ми препоръчали за тези 45$ при положение, че имам само мастъркард на Райфайзен, визата си я закрих и освен да ползвам на друг човек няма как. Варианта ми беше препоръчания Payoneer, но минимума е 50$...
Благодаря :)

може би Payoneer ще ти излезе с най-малко такси - не си поръчвай тяхната дебитна карта, можеш директно към банковата ти сметка да ги изтеглиш.

ClixSense Оферти » Post #1322

Mon Sep 18, 2017 03:54 in Bulgarian

Elis_my wrote: Може ли някой да ми каже колко рутера има за проучвания специално за България при мене има само синт и опиньон.

само тия са, по едно време имаше и още един, но изчезна.
За проучванията на Синт най-добре да се регистрираш директно в техния сайт, по-често пращат проучвания и плащат в пейпал.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #113

Wed Sep 13, 2017 23:44 in Bulgarian

KR58 wrote: След 2 седмици борба с Скрил за верификация и 6 дена чакане най-после днес си получих парите :)Кореспонденцията с тях е изключително бавна-искат снимка,а не скенирана лична карта,селфи с личната карта,3-те цифри на дебитната карта,платени сметки(какво значение има за тях адреса не мога да разбера).........Според мен не е редно да искат толкова лична информация,но им я дадох,за да си изтегля парите.............С Payza и Paypal не съм имала такива проблеми,но важното е ,че все пак успях:)

:clap:
това явно е някаква нова процедура, като си правих акаунт преди няколко месеца нямаше такива изисквания, само потвърждение на картата с код от извлечението.
Аз ще си затворя акаунта там ако поискат такива сканирани документи.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #109

Sun Aug 27, 2017 09:38 in Bulgarian

KR58 wrote:
Alcion wrote:
KR58 wrote: Педи можеше да се тегли от Pyaza с bank tansfer и таксата беше 6 лева,сега с тази такса 15 долара е доста неизгодно........Как стои въпроса с Скрил-към карта или в банкова сметка са по-малки таксите?

Прочети първа страница от тази тема. Всичко е описано подробно.


Прочела съм я,но там информацията е от Февруари,а нещата се менят-доказателство е промяната за банков трансфер при Пейза!!!!Питам как са нещата сега,ако някой е теглил тези дни,за да си изтегля парите от тук и зелените и да приключвам с сайтовете за реклами!

аз скоро теглих през Скрил - 7.5% такса ако теглиш към карта visa
Теглене към банкова сметка не съм пробвал, таксата на Скрил е фиксирана 5.50 евро, а и моята банка има 7 евро такса за входящ валутен превод, така че се оскъпява значително и не си струва за дребни суми.

Продължаваме напред с промяна » Post #79

Wed Aug 16, 2017 06:45 in Bulgarian

psvasilev wrote: Здравейте приятели
Ще споделя с всички информацията за един сайт в който съм регистриран от зимата.
Получавам през 2-3 дена реклама в пощата си.Не е нужно ежедневно да се преглежда пощата. Аз го правя 2-4пъти
в месеца като в същото време няма време за разглеждане. За рекламите ми начисляват 0.10 до 0.50$ а изплащането става на 100$ чрез пощенски запис.
Ако това чудо се появи и в любимият ни CLIXSENSE ще има повече разнообразие за участниците . Предлагам я на вниманието на собствениците на CLIXSENSE.

не знам кой е тоя сайт, но по описанието звучи като скам.. никой сайт не плаща толкова много за четене на един мейл, като сложиш и високия минимум и плащане с пощенски запис - определено е съмнителен..

Продължаваме напред с промяна » Post #60

Sat Jul 22, 2017 23:11 in Bulgarian

mikiriki22 wrote: tim4oc, не пиши глупости. Skrill също искат верификация на дебитните карти , не заблуждавай хората....

спести си квалификациите за себе си..
естествено, че се верифицира дебитната карта с тестова транзакция.. Имах предвид, че Скрил не изисква верификация на профила с изпращане на копия на ID и битова сметка, за да можеш да си изтеглиш парите.

Продължаваме напред с промяна » Post #47

Sat Jul 22, 2017 00:17 in Bulgarian

mariola_kirkova wrote: Здравейте,
Искам да попитам следното: след като вече не се работи с PayPal по какъв начин ще става плащането и как мога да си взема парите.

трябва да ползваш друг процесор, аз лично ползвам Skrill - имат такса 1% тук и 7.5% в Skrill ако искаш да си изтеглиш парите по картата. Някои ползват и Payza, но там таксите май са по-големи и много хора се оплакват че им правят проблеми с верификацията, искат сканирани копия на документи и сметки - при Skrill няма нужда от верификация.

Продължаваме напред с промяна » Post #36

Wed Jul 19, 2017 23:15 in Bulgarian

Emata wrote: Имате ли проблем като моя:
На 14,07,2017г. подадох заявка за теглене-6,64$, за да преваря изискването за теглене мин от 10$.
Днес видях, че са върнати в баланса на 18,07,17г..... Некоректно...и много гадно. Освен това имах премиум, нищо не ми е възстановено. Май дотук бях.

аз пуснах заявка за теглене на 14.07 да изпреваря промените и вчера си ги получих в Skrill, но не съм премиум.

Продължаваме напред с промяна » Post #29

Tue Jul 18, 2017 12:43 in Bulgarian

borodin4o wrote:
kodan wrote: Ха ха ха б итият си е бит е.. да не казвам какво. Който си е взел парите е бил късметлия, останалите духат Костадин

Защо всички сте толкова сигурни, че сайта "залязва". Рекламите не са единствения начин за изкарване на пари тук! Трябва повече усърдие и търпение!!! Нищо не се получава даром, работиш - получаваш , не работиш - нищо не получаваш!!! И между другото сайта си работи с пълна сила без каквито и да било финасови затруднения. Последното го казвам от личен опит, защото аз лично всеки месец си получавам заработените пари. Успех на тези, които с упорство продължават да стоят и работят в сайта.

За всички извън САЩ, Канада и някои други по-големи държави вече почти няма от какво да се правят пари тук, колкото и голямо усърдие и търпение да има човек. Сайтът най-вероятно няма да залезе, явно има достатъчно много потребители от големите държави, които могат да отделят по 1 час на ден да направят някоя анкета и някои оферти.. Но сигурно и много хора, разчитащи на пасивен приход от реферали, цъкащи реклами, ще установят, че вече нямат такъв приход и ще се насочат към алтернатива.

ClixSense Задачи » Post #3544

Thu Jul 13, 2017 23:15 in Bulgarian

djokonda wrote: Как така през елита ти плащат по добре ? Ако може някакъв линк да постнеш и аз вляза в този елит , благодаря предварително :)

в елита плащат най-много, тъй като не се минава през посредник като Clixsense или други сайтове, които прибират част от парите като комисионна, някои взимат дори 50% от стойността на всяка задача.. линк не знам дали е разрешено да се поства тук..

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #88

Thu Jul 13, 2017 08:04 in Bulgarian

Аз утре пускам една заявка за плащане преди да са вдигнали минимума на $10 и най-вероятно изтривам акаунта другата седмица. Ще изчакам да видя какво ще добавят, но оферти за нас едва ли ще има. Без ПейПал тук и при зеления няма смисъл за мен - задачите могат да се правят директно в сайта на CF и да ти плащат в ПейПал, а анкетите - пак директно в българския сайт на Cint, където също плащат през ПейПал.

Продължаваме напред с промяна » Post #15

Thu Jul 13, 2017 03:20 in Bulgarian

nyakak wrote: Не знам дали му е тук мястото, но с оглед на всички промени, искам помощ!!!

Имам проблем с Кроудфлауър акаунта си, блокираха го, без да ми дават подробни обяснения.

На мое запитване ми отговориха, че таскмейкъри се били оплакали, че съм лъгал при изпълнения на задачи с номера... Естествено аз не съм лъгал никъде и съм изпълнявал съвестно всички задачи. Това мое обяснение обаче, не промени нищо и си останах без задачи и оферти!

Та сега искам да затрия този си акаунт тук, и да направя всичко отначало, с нова поща, нов акаунт в CS и CF,
но не знам как да изтрия този акаунт тук, и да създам нов, видях в настройките, че има само закриване на акаунта, но той явно не се трие, и при опита ми да създам после друг, ми казва, че не може повече от един акаунт на домакинство.

Та ето за това искам помощ, кажете ми как да ликвидирам окончателно този акаунт и да започна всичко на чисто?

не можеш да направиш това. Като дадеш close/terminate account просто го деактивираш, но той си стои в тяхната база данни и прави проверка ако се опиташ да регистрираш нов акаунт през същия IP адрес. Вариант е да си смениш IP адреса, но това зависи от интернет доставчика ти и може и да не предлагат такава опция.
Иначе можеш да си направиш акаунт в друг сайт, където да работиш задачите на CF, и без това тук плащат доста по-малко, в NeoBux ще печелиш повече от задачи, а ако се регистрираш директно в CF Elite - там ще получаваш най-много, като допълнително предимство е, че плащат в PayPal.

About Online Earning » Post #6

Wed Jul 12, 2017 01:41 in General Talk

muzammilsajjad wrote: What's coming this coming monday?

changes are coming.. you won't be able to earn from viewing ads here anymore, you'll have to find another site to earn from clicking ads.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3327

Wed May 17, 2017 04:25 in Bulgarian

shshmnofg wrote: Откакто изчезна PayPal и проблеми те започнаха един след друг. Сега и рекламите намаляха. Като поразгледам форума, виждам че има немалко изнервени потребители. Ще почакаме, пък дано нещата да потръгнат отново.

едва ли ще има промяна.. Без ПейПал малко хора ще тръгнат да си правят регистрация в Payza или Skrill, за да си платят за реклама. И задачите тук са много ниско платени.. Ако не променят нещо, не вярвам да се задържат още дълго.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3316

Thu May 11, 2017 02:28 in Bulgarian

sdushkova wrote: Здравейте !
Шест реклами по $ 0,001 за 24 часа и нищо друго като опция...- трети ден по ред...
Очаквам от утре да намалеят до една стандартна от 1 цент.
Забележително !!!
:clap: :) :thumbup: :mrgreen:

и аз това забелязах.. явно махането на ПейПал се отрази вече..
За сметка на малкото реклами тук, в необъкс се увеличиха последните дни..

ClixSense Задачи » Post #3524

Wed May 03, 2017 02:20 in Bulgarian

uri3333 wrote: Ето и две задачки за българчета-

986030 Translate English Into Bulgarian $0.28 12

986025 Translate English Into Bulgarian $0.28 30

аз засега само тези правя, но директно в елит-а, там плащат по 40 цента.
Като цяло тук задачите май са най-ниско платени..

ClixSense needs your input » Post #140

Sat Apr 01, 2017 13:49 in General Talk

Some changes won't hurt. Getting rid of PTC ads and the Clixgrid would hurt the earnings of most of the users but it's not like there aren't hundreds of PTC sites out there. Keeping just the offers, the tasks and the surveys won't be enough for the majority of current users. Adding some new features like website slides, mobile app where people can watch video ads, getting paid to read e-mails, etc. would be awesome and will bring new customers as well.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #47

Fri Mar 31, 2017 00:56 in Bulgarian

abrakadabra9 wrote: Моля ви кажете ми с мастеркард мога ли да тегля в Скрил?Ако да как точно става верифицирането?Ако не с кой процесор мога да работя с тази карта?Благодаря много за отговорите

С Мастъркард не може, трябва да е Visa - аз специално си направих Visa Electron, за да тегля от ПейПал и Скрил към карта.
Относно верифициране и такси - при добавяне на карта ти дърпа към $3, които след като потвърдиш от извлечението си не ти ги връща, а ти ги слага в баланса в Скрил.
След като получиш парите от ClixSense и опиташ да ги дръпнеш към картата - отново иска да направи една транзакция пак за верификация - пак към $2-$3 дърпа от картата и ги слага в баланса.
И чак тогава може да заявиш теглене към картата - на мен ми удържа 7% от цялата сума /включително и върху сумите за верификация/. Отделно и моята банка си спря 1% за входящ превод.
Но от наличните в момента процесори май Skrill е с най-ниски такси, поне доколкото прочетох условията и на другите..

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3309

Thu Mar 30, 2017 15:55 in Bulgarian

PetkovaNZ wrote: Здравейте!

Моля дами отговорите на следния въпрос: Бих искала да сменя доставчика си на интернет. Трябва ли да направя нещо, защото при нов доставчик и IP- ми би било различно от сегашното! И си мисля, че може да ме изхвърлят от сайта. Не зная какво трябва да направя! Моля, дайте съвет!

тук няма проблем, може да влизаш от различно IP по всяко време, стига да е от България и да не е през vpn/proxy
Но ако цъкаш и в Необъкс - там имат ограничение от 24 часа за различно IP
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Apr 20, 2021 12:13:50 EST