s3c1k0 wrote:Merhaba,
Ben bu site de ilk ayımı yeni doldurdum, fakat bu bir ay içerisinde anketlerin ilk girdiğimden daha beter olduğunu offerların %90 nı boşuna yapılıyor olduğunu farkettim. İşlemler tamamlanıyor paralar yatmıyor ya onu bile geçtim history de gözükmüyor yapıldığı bile.. Hani para vermediniz anladım ama yaptığımız offerları hatalı bari olduğunu gösteriyordu eskiden artık tamamen el altından yapılmamış hiç tıklanmamış gibi göstermiyor.
Bu bir süreç mi siz değerli kullanıcıların senenin belirli dönemleri yaşadığı ? Yoksa genel olarak forumlarda okuduğum gibi herkes bu problemlerden şikayet ediyor mu ?
Biryerlere yazmamız birşeyler yapmamız gerekiyorsa yapalım yani ben şu offerdaki 5 6 tane şirkete sürekli ticket atmaktan bıktım sürekli aynı cevap hiç bir yaptırımları yok Clixsense bu adamlardan para alıyor ve reklamlarını burada sergilemelerine izin veriyor sonuçta bu hataların sorumlusu yine clixsense dir.
Bir markete gittiğinizde raflardaki ürünler bozuk ise ürünün imalatçısını mı ararsınız, Yoksa marketin müdürüne gidip kardeşim bu ne biçim iş sen burada mal satıyorsun ama hepsi bozuk tarihi geçmiş diye şikayet mi edersiniz ???
Lütfen anket mi dolduracağız bu mecra da yetkili bir arkadaş bizim adımıza imza mı toplayacak bu konuda ilgilenelim bu ortam ile sonuçta burada bir sorun varsa bu sorundan bizim kadar clixsense de zararlı çıkıyor olmalı.
sudenaz wrote:pancugol wrote:Koinimle hic ugrasmayin bence. Localbitcoins deneyin derim. Ben ordan 2 dk da aldim odemeyi. Yasak midir bilmem ama ordan odememi aldigim kisiiyi de tavsiye edebilirim. Ama belki yasaktir paylasmak tam bilemedim onu.koinim ile ilgili sıkıntı var diye yazmış arkadaşlar BTC türk çalışıyor mu? Tango-Snapcarda gelen parayı nereye yönlendireceğiz birileri yardım etsin yaaa
mahis_81 wrote:yaw bende demın daha onaylanmadı para cekmek istedım tango sectım ordanda snapcard yanlız bendemı sorun var sonra dondum snapcard uye oldum yanlız bı hesap numarası vermedı clıxsense nereye nasıl yollayacak o zaman parayı yanlıs yeremı uye oldum dıye ugrasıyorum Bitcoin Wallet - Get started with Snapcard Today! arkadaslar dogru yermı lutfen cevap verın cıldırıcam
onlycashways wrote:Başka bir ödeme sistemi gelecekmi , bilgisi olan varmıdır . .Bekleyelimmi
w0cha wrote:you_register wrote:bitcoin almak uğraştırıcı, koinimdeki gibi yazı falan yazıp fotoğraf atıyorsun güvenlik için.
Paypaldaki parayla bitcoin almak istemiştim ama satıcı yazılı fotoğrafı yükle deyince uğraşmak istemeyip vazgeçmiştim.
Ama bitcoin satarken nasıl olur bilmiyorum. sonuçta bu kez karşı taraftan sen belge isteyeceksin.
Yaştan kurtarsam elbette koinimden alırdım paramı.Ama yaş tutmuyor bu yüzden btcyi farklı yerlerden satma yoluna gidiyorum maalesef.
kehkeh19 wrote:Koinim hakkında çok fazla şikayet var.. Hesabı boşalanlar olmuş ve herhangi bir işlem yapılmamış. Ayrıca Hem kimlik hem ikametgah istiyorlar. İnsanın başına bir çok çorap örebilirler.
eva421 wrote:eva421 wrote:gurhankok wrote:eva421 wrote:arkadaşlar payza ya üye oldum ama burdaki paramı oraya nasıl aktarıcam ve en az kaç dolar olunca çekebiliyorum ilk defa para alıcam yardımcı olurmusunuz lütfen
payzanın kesintisi çok ayrıca yanlış hatırlamıyorsam payza yöntemi iptal edilecek diye admin duyurmuştu,sana tavsiyem tango card yöntemini kullan kesinti sıfır gibi bişey gelmesi 15-20 gün sürüyor ama tüm ödeme yöntemleri zaten geç yatırıyor.
tamam onu deneyim o zaman çok teşekkür ederim
bu tango carda nasıl üye olucam ? benim normal ziraat hesap kartım var olur dimi ?