Please wait...
HomeForumPosts by GSMD

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by GSMD

Pitanja i saveti » Post #1304

Tue Nov 10, 2015 05:10 in Ex-Yugoslavia

Sada sam probao mail koji koristim za facebook i uspeo sam da se registrujem, problem je sto taj mail nije isti kao i ovaj gde sam registrovan na clixsense ali svejedno mislim da bi sada trebalo da mogu da radim taskove kad ih bude bilo.

Pitanja i saveti » Post #1301

Sun Nov 08, 2015 14:45 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav drustvo. Pre cetiri dana krenuo sam malo da klikcem :) Za sada sam zaradio 1.14 dolara sto i nije toliko lose sobzirom da sam tek krenuo. Ako moze mala pomoc u vezi crowdflowera, pre neki dan pojavio se task za lvl 0 ali nisam mogao da ga obavim jer nece da mi prihvati email koji koristim. Kako da se registrujem da bi mogao da resavam task zadatke ? Hvala unapred.

Tasks za level 0 » Post #10

Sun Nov 08, 2015 14:45 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav društvo. Ako može mala pomoć, nisam želeo da otvaram novu temu pa mislim da je ova najprikladnija za moje pitanje. Naime pre četiri dana počeo sam da klikćem na clixsense :) Za sada sam zaradio nešto malo više od jednog dolara što i nije tako loše sobzirom da sam tek krenuo. E sada zanima me pošto je pre neki dan bio task za lvl 0 ja sam želeo da rešim ali nikako nisam mogao da se prijavim na crowdflower preko email adrese koju koristim. Kako da se registrujem na crowdflower da bi mogao da rešavam task? Hvala unapred.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 18, 2021 23:38:42 EST