Please wait...
HomeForumPosts by extraordinaire

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by extraordinaire

ClixSense Задачи » Post #3450

Wed Dec 28, 2016 16:15 in Bulgarian

oldsmugler wrote: Здравейте имам въпрос свързан със задачите.
Не как, но съм се вързал към CrowdFlower от NeoBux и като ми изкочи задача/и искам да ги вземам от тук, а при последните три като тръгна да ги почвам от тук ми казва че мога само от един акаунт, някаква идея как да си разкача акаунта.

Здрасти,имаш право на само 1 акаунт към CrowdFlower ,може да си регнеш друг акаунт,от друго ИП и да започнеш там от начало :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3189

Fri Jun 24, 2016 04:43 in Bulgarian

Здравейте,имам един въпрос,който може би е задаван,но не намерих отговор.Тъй като винаги събирам и тегля голяма сума ми одържат такса от Клиссенс,въпросът ми е какво означава точно 2% up to 20 $ и дали ако пожелая да изтегля някой път 15 долара да кажем ще ми одържат от сумата?Благодаря

ClixSense Задачи » Post #3311

Sat Jun 18, 2016 12:58 in Bulgarian

hpanka wrote: Не мога да влизам и решавам задачи. Излиза ми все това съобщение, макар, че уж ми е активен фейса.
"You must sign-in before continuing"
Може ли някой да помогне, откакто иска фейсбоок не съм решила нито една задача.

Трябва да въведеш в полето си името и паролата си за фейсбука с който си се регистрирала за задачите в :clixsense: ,ако си влизала във фб с друг,то за това не те пуска и трябва да се дисканектнеш от него и да влезнеш със своя,надявам се това да е проблемът.Успех!

ClixSense Оферти » Post #1268

Wed Jun 08, 2016 13:35 in Bulgarian

IvaG wrote: Здравейте,

Пуснали са оферта в Trial Play, свързана покупка от Aliexpress. Някой вече тествал ли я е? Интересува ме трябва ли да си новорегистриран потребител в сайта им или може и през стар акаунт? Също така в условията пише "Credit card payments only." - това означава ли, че покупка с дебитна, а не с кредитна карта няма да се класира за офертата? И не виждам никъде на каква минимална стойност трябва да е покупката... В Aliexpress могат да се намерят и разни дрънкулки за по 20-30 цента с безплатна доставка, а в замяна от офертата се печели 75 цента...

Здрасти,аз лично не съм я пробвал,защото съм в друга държава , но мисля че дали ще е кредитна/дебитна няма голямо значение,но за тази работа или някой по-компетентен да се изкаже или най-добре пиши на съпорта на TrialPay.А за лотарийните билети тръгни да се регистрираш и ще разбереш може ли и през Пейпал,но регистрациите през тези оферти за мен винаги са били честни , коректни и винаги плащани :)) Успех!

ClixSense Задачи » Post #3269

Tue May 24, 2016 05:15 in Bulgarian

ru-mi wrote: не ми зарежда таск менюто....седи си и мисли,но не зарежда...някой друг с такъв проблем?

Случвало се е и при мен.Пробва ли с друг браузър или да изтриеш бисквитките от този ,който ползваш?

ClixSense Задачи » Post #3267

Sun May 22, 2016 06:04 in Bulgarian

asknedensevmek wrote: Здравейте!Имам 1 въпрос,надявам се да ми помогнете,хе мога да разбера какво трябва да направя като вляза в фейсбуук профила си с crowdflower.как да решавам тези задачи,къде да напиша отговорите им.Благодаря!

Задачите,които са достъпни за решаване се намират в меню Tasks от акаунта ти в :clixsense: ,а профилът ти във фейсбук е просто начин да влезнеш да ги решаваш,тоест рефрешвай това меню когато влизаш и когато ти излезнат задачи просто цъкаш върху тях.

Всичко за ClixGrid » Post #1016

Thu May 19, 2016 04:30 in Bulgarian

ClixSense Оферти » Post #1263

Fri May 13, 2016 05:41 in Bulgarian

pisetu,много се радвам за теб,сама се увери,че почти всичко тук е честно и може да бъде отстоявано и заслужено с малко търпение и нахалство,както каза ти.

ClixSense Оферти » Post #1258

Thu May 12, 2016 07:29 in Bulgarian

desito_des и pisetu,някъде в изминалите страници,но не помня дали в тази тема, обсъждахме причините за да не ви плаща за всеки клип.Когато видеото е от youtube,то плаща 1 на 3,понякога 1 на 5 независимо от дължината,всички останали клипове/реклами на рецепти,филми,продукти каквото и да било заплаща винаги без проблем.
Аз лично си ги отварям,спирам звука и си правя нещо друго докато свърши и от 20тина клипа получавам около 4-5 цента без да цъкам и да си давам зор,така че не се отказвайте! Успех

ClixSense Оферти » Post #1254

Tue May 10, 2016 07:57 in Bulgarian

pisetu wrote:
CashBag wrote: Като не са ти платили една оферта защо продължаваш да правиш още . И аз направих една оферта на adscend и като не ми платиха и не ми отговориха на мейла повече не си губя времето да им правя офертите. От trialpay съм най-доволен платили са ми всички направени оферти, съпорта им решава проблемите за 1 ден.

Знам ли и аз, мислех че е проблем с една реклама, не с всичките :x :(

PISETU,аз лично бих ти препоръчал да правиш офертите на TrialPay,те са най-коректни за мен и винаги плащат свършената игра/анкета/оферта.

ClixSense Задачи » Post #3230

Sat May 07, 2016 06:50 in Bulgarian

Deyan86 wrote: Здравейте! Регистрирах се в сайта преди две години и 2-3 седмици влизах и изпълних 4 задачи. След това престанах да влизам в сайта. Сега отново започнах да цъкам по рекламите, но за съжаление от задачите няма и следа. Вече 3-та седмица нямам нито една активна задача. В Potential Jobs е пълно и дори има такива на които пише Level 1, но на мен не ми дава нито една да изпълня. Не виждам никъде колко процента ми е точността :? Днес пуснах тикет да попитам какъв е проблема. Някой има ли мнение, защо така се получава?
Благодаря предварително!
Поздрави!

Здравей,потенциалните задачи са тези,които са налични за даденото ниво,но ако нямаш този Level са недостъпни за теб.Първо трябва да дебнеш за задачи без ниво,които да те изкачат,за да отключиш тези от Level 1,2,3.

Daily Checklist Bonus » Post #796

Thu May 05, 2016 12:49 in Bulgarian:$

Плащания » Post #636

Thu May 05, 2016 09:11 in Bulgarian

itei111 wrote: 2 Месеца чакам плащане и без отговор!!!!!!!! Някой с идеи ???

Submit a Ticket | ClixSense
Пиши тук и най-добре прикрепи снимка с Pending доларите.

Първа седмица в ClixSense » Post #4

Thu May 05, 2016 06:25 in Bulgarian

My Account: Premium Account - ClixSense

Тук са описани всички разлики между това да си стандартен потребител и с премиум пакет,цената е 17 долара за година и ако си сериозен в начинанието :clixsense: ,то за седмица-две ще си ги избиеш.
Има много плюсове и аз препоръчвам.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3178

Tue May 03, 2016 09:53 in Bulgarian

След написан имейл с опис на случилото се ми върнаха нивото,но не ми махнаха флаговете,все пак е нещо.
Благодаря ви отново за съветите :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3176

Mon May 02, 2016 07:25 in Bulgarian

Ясно,подкрепих оспорването си и с имейл на техният за опис на ситуацията,тъй като не мога да дам снимка.
Благодаря много за помоща!!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3174

Mon May 02, 2016 06:35 in Bulgarian

Здравейте,имам нужда от помощ.Получих 2 флага(най-ниска степен) за някаква си задача,които според мен даже са нечестно сложени,тъй като задачата беше елементарна и спазих абсолютно всичко - да дам 10 страници от сайт в интернет и сега след тези флагове са ми отнели и ниво.Има ли какво да направя или да се обърна към някого след като дадох dispute и на какъв принцип/на колко време се махат тези флагове,ако въобще се махат...
Благодаря.

Daily Checklist Bonus » Post #795

Sun May 01, 2016 08:17 in Bulgarian

:clixsense: :thumbup:

Награда от играта » Post #2

Sun May 01, 2016 08:09 in Bulgarian

Здравей и честито.Пожелавам ти още десетки пъти такива и по-големи печалби,но да знаеш за напред има две теми специално за играта ClixGrid,а ето и път към тях:

Всичко за ClixGrid | ClixSense Forum

Похвали се. | ClixSense Forum

Христос Воскресе!!! » Post #3

Sun May 01, 2016 08:04 in Bulgarian

Воистина Воскресе,с пожелания най вече за здраве и късмет,нека сме добри и си помагаме,много щастие и успехи! :thumbup:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 19, 2021 04:58:17 EST