Please wait...
HomeForumPosts by CooperRoss

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by CooperRoss

ClixSense Задачи » Post #3412

Wed Oct 19, 2016 08:23 in Bulgarian

Някой успя ли да направи тази задача: 961252 Type The Brand Name ?

Аз съм изключена с 0% познати отговори, а се надявах само един да не ми признаят, защото надписът не беше на английски, май беше японски етикет.

ClixSense Задачи » Post #3217

Thu Apr 21, 2016 05:49 in Bulgarian

NooNameee wrote: Здравейте на всички от 4 дена съм в сайта кликам само нн рекламите обаче някакси не ме задоволяват изпълнил съм само 2 от офертите за които ми платиха сумата от 0,29$..... Теглих какви ли не други приложения който уж дават боноси ама "на най си" обаче нищо не получих... А със "tasks" имам големи проблеми не какви да са проблеми а това е че не ми излизат ама никакви...... Започвам да се чудя дали проблема не е че използвам таблет а не компютър?? Моля ви помогнете

Аз направих 1-во ниво миналата година с теста за новопостъпили Entrance Exam беше, ако не се лъжа. При това само за 24 часа. Не знам още ли я има тази възможност или начинаещите могат да разчитат единствено на задачи за 0-во ниво, които наистина излизат много рядко.

Е, след като взех ниво, после на два пъти го губих и ми отне 2-3 месеца да го възстановя, та този зор с нулевите задачи ми е познат. Търпение му е майката, а после - много се внимава да не изпаднеш пак от класацията :)

Плащане! » Post #2

Wed Feb 17, 2016 11:23 in Bulgarian

Здравей,
провери пак дали не са ти превели и другите пари с някаква малка разлика във времето. Това с 1-ия цент е защото си добавял центове към сумата, докато ти е бил активен бутона. И при моето първо плащане се получи така - чаках 2-3 дни за превод на 10-на долара и тъй като бутона за добавяне беше активен, добавях по някой цент. После получих превод на два пъти - веднъж цялата сума и още веднъж превод на 1 цент. Сигурно някаква техническа настройка пречи на този последен цент да се присъедини към общата сума в случаите, когато си добавял пари към вече заявено плащане.
А сайтът си превежда заработените пари, само дето не е много бързо ;)

ClixSense Задачи » Post #3116

Tue Feb 02, 2016 06:50 in Bulgarian

respekt wrote:
mernjei wrote:
mernjei wrote:


Quote:There are a variety of reasons why you might not have access to a Performance Level Badge despite meeting the minimum requirements. It is important to note that these are only minimum requirements. There are other factors that determine eligibility, including CrowdFlower admins manually reviewing individual Contributor accounts.

Below are a brief list of some reasons why your access to Performance Level Badges might be restricted:
You do not meet the minimum requirements
Your account failed a manual review by a CrowdFlower admin
You violated our Code of Conduct
You violated our Terms of Service


Какъв ми е проблема? Може ли някой да сподели, как да го оправя? Нямам флагове или тем подобни простотии. Просто направих едни 40-50 таска от 0.03$ и бум.

Прегледай си още един път хубаво job history и ако наистина на нито една задача нямаш флаг, пиши на crowdflower и ги питай какво ти пречи за да вдигнеш нивото.


Известно време имах същия проблем - оказва се, че ако си "експелван" - изключван твърде често от задачи, пак трябва известно време, за да стигнеш до ниво, въпреки, че си покрил останалите критерии. Когато натрупаш и повечко решени задачи като бройка, тогава и да те изключат сегиз-тогиз от някой таск, не е страшно, пак ще си запазиш нивото.
Е, при всички случаи, трябва да си по-внимателен, ако някоя задача те съмнява - по-добре се откажи.

Честита 2016 година » Post #4

Fri Jan 01, 2016 12:19 in Bulgarian

Честита да ни е! И да е по-добра от предишните години във всичко, което е важно за нас :)

ClixSense Задачи » Post #3008

Sat Dec 12, 2015 03:41 in Bulgarian

Пак се прецаках с некоректна задача 726104 Identify Products Mentioned In Commercials. А бях си обещала да съм по-внимателна.

Който я прави, да внимава или да се откаже по-добре: отговаряш вярно, а те коригират, че не си отговорил и верният отговор бил .... всъщност твоя отговор!!! Няма и указания какво се прави ако видеото не съдържа реклама, а аз имах две такива. Много е дразнещо, а досега от такива upvotes не са ми коригирали нито веднъж точността, макар да е очевидно, че задачата е бъгната.
:cry:

ClixSense Задачи » Post #3006

Thu Dec 10, 2015 10:03 in Bulgarian

VeGans,

"Нема да се плашиш, копеле", както се пее в песента :D И аз съм на този хал, предполагам, че и ти като мен си имал ниво, което си изгубил, та затова сега ни пристигат от дъжд на вятър мършави задачи, които даже не се броят. От съпорта ми казаха, че ако са те expell-вали от задачи, (щото не си постигнал нужния процент на точност) това ти забавя възвръщането на нивата, дори и да имаш висока точност в dashboаrd-а. И аз ги получих днес тия задачи, но изобщо не ме пусна даже до куиз - съобщението беше, че няма повече работа по този таск. Здраве да е. Аз мисля да се заредя с търпение и да мина по дългия път към възстановяване на ниво, след като така лекомислено го изгубих на два пъти. Не помня кой беше написал наскоро, че след три месеца и след три пъти губене на ниво, отново е в играта.

Така, че - не губи надежда.

И хубава вечер от мен 8-)

ClixSense Оферти » Post #1139

Tue Dec 01, 2015 04:43 in Bulgarian

Здравей morkov79,
наскоро ми отговориха и от форума и от съпорта на кликса на подобен въпрос. Тези задачи са за ниво 0, изписва се че се плащат по 1 цент, но всъщност се плащат по половин цент. В краудфлауър имат технически проблем с изписването на стойността от половин цент, защото платформата им била такава, че изписвала само до два знака след запетаята. Може би някога ще си оправят изписването на заплащането, но не се знае кога. Така, че засега си брой две задачи за цент. А и първата тестова задача не се плаща.
А това с "maximum amount of work on this job" се преодолява, ако има изписани достатъчен брой оставащи задачи (не 1-2) от таска - просто упорстваш и има шанс да те пусне още няколко пъти :), ако са налични повечко задачи. Поне при мен така се получи вече няколко пъти.

Похвали се. » Post #1129

Mon Nov 30, 2015 10:18 in Bulgarian

Най-после и на мен да ми се случи конгречулейшънс-а :P

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.10!
You have spent all your 30 chances

ClixSense Задачи » Post #2968

Wed Nov 25, 2015 10:07 in Bulgarian

OK, за нулево ниво - толкоз :( Но поне можеха да го изпишат коректно, докато решаваш задачите - да ти излиза по 0,5 цента на задача, а не да пише 1 цент за таск. Нейсе, ще го преживеем. Поне да се брояха като бройка за статистиката, пък нека ги плащат наполовина.

ClixSense Задачи » Post #2966

Wed Nov 25, 2015 09:19 in Bulgarian

Здравейте,
след като 2 пъти си губих първото ниво за 2 месеца, днес ми излязоха задачи за автори и статии (тези, дето не вдигат ниво и носят по 1 цент). Решавах, аз, решавах - гледам в дашборда на краудфлауър пише, че съм направила 41 таска днес за този сайт, в история на задачите - 28, а в акаунт самъри се мъдрят само 19 таска (със съответната печабла от 19 цента). Защо е така, знае ли някой? Не са ме изключвали днес от задачите, нивото ми след разни колебания се установи на 84% за статиите и 85% за авторите. Защо ми се губят бройки ?

ClixSense Оферти » Post #1109

Wed Nov 11, 2015 09:36 in Bulgarian

extraordinaire

Искам само да изкажа възхищението си като гледам статуса ти във форума :clap:
С регистарция от преди месец вече имаш близо 3000 tasks и стабилна сума в баланса, за разлика от доста по-отдавнашни мембъри. Много е вдъхновяващо.
Колко време на ден отделяш за задачи, ако си ОК да споделиш, и как си държиш нивото, че аз два пъти стигам до 1-во и два пъти го губя като се издъня на някой въпрос, който ми сваля accuracy-то и нищо, че в dashbord-а съм с 83%, пак си седя на ниво 0, където задачи няма.
Много им съм се нахъсала на тия задачи, защото са ми интересни и са предизвикателство в повечето случаи, но не знам с колко още търпение да се заредя и не знам дали не съм си проиграла шансовете.
Ако имаш някаква стратегия по отношение на задачите и ако, разбира се, нямаш нищо против да я споделиш, ще съм благодарна да науча нещо ново :idea:

ClixSense Оферти » Post #1101

Fri Nov 06, 2015 02:29 in Bulgarian

Вчера видях, че Adscend са пуснали доста оферти, много Surveys, Sign-ups, и такива с преглед на слайдове, но по-голямата част от тези оферти дават съобщение за грешка, когато ги кликнеш, или отварят съвсем различна страница, най-честo играта Empire или томбола за i-продукти. Чудя се и с други ли е така, или има специално отношение към мен :roll: :D

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #230

Mon Oct 05, 2015 15:25 in Bulgarian

Благодаря :!:

Успешен ден и седмица :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #228

Sun Oct 04, 2015 14:07 in Bulgarian

Благодаря за изчерпателния отговор - имам интернет банкиране в пощенска банка, така че цялата регистрация в PayPal ми отне десетина минути.

Ако, живот и здраве, натрупам някаква съществена сума в PayPal, ще си извадя и подходяща дебитна карта.

Засега още се ориентирам в обстановката и чакам да се появи entrance exam-а за задачите :P , пък нататък - ще видим; за рефералите прочетох доста от форума и там ще трябва по-задълбочен и структуриран подход, дано се справя.

Все пак, има ли обяснение как account-a ми в PayPal е станал от персонален в "Premier" без моя намеса?

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #226

Fri Oct 02, 2015 13:36 in Bulgarian

Здравейте,
Преди няколко дни си направих PayPal сметка. Регистрирах кредитна карта Виза на пощенска банка – всичко ми е verified, дотук проблем никакъв. Нямам дебитна карта от видовете, с които работи PayPal, имам само Маестро на ПИБ. Въпросът ми е, когато се стигне до изтегляне на пари от PayPal към карта/сметка, бих искала това да става към сметката по дебитната ми карта, но в опцията за регистриране на банкова сметка има възможност само за регистриране на сметка в американска банка. Мога ли и ако да – как да регистрирам в PayPal сметка в българска банка?
Ако не е възможно, то ще има ли проблем парите да се привеждат към сметката по кредитната ми карта? Примерно, ако със сумата която бъде приведена, се надвиши кредитния лимит по картата – какво става?

И едно наблюдение - когато се регистрирах в PayPal, избрах опцията Personal account, но не знам как се уредих с Premier account - трябва ли да се притеснявам за нещо?

Ще съм благодарна, ако някой може да ме осветли по гореизложените въпроси :roll:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 18, 2019 05:56:54 EST